VÄRLDENS BÄSTA IDÉ


Gothland

Tjena tjena mittbena. Sitter på the Goth to the Land atm i mitt lilla "prinsessrum". KAN INTE FATTA ATT DET ÄR 2012 SNARRE OMGGGG. Schämt. Aja vet absolut inte vad jag ska skriva om. Kan säga att Linus är här... KUL. Puss hejdå.


Ett år

Kan verkligen inte förstå att ett till år har gått snart. Ett helt till år, och snart är det 2012. Snart går jorden under. Även om det känns som det var sjuuuuuuuuuukt länge sen jag stod på vår gård på Gotland med Lisa och skålade så känns det som om året har gått snabbt. Ibland när jag ska skriva datum så skriver jag fortfarande 2010. 

Mitt 2011 har varit dels varit ett jobbigt år, men också ett väldigt härligt år, eftersom jag (hur... vuxet.. det än låter) har blivit.. bättre... Jag har varit med om konstiga, jobbiga saker i år, men också träffat fantastiska människor som jag inte fattar hur jag kunde klarat mig utan... puss.

2012... also called the year of death, here we come. Yeah I write in English now.. HAH. eller...

day 29 - vad har du lärt dig den senaste månaden?

Jag tror jag framför allt jag lärt mig att se saker på ett annat sätt. In a good way.

day 28 - en bild på dig från förra året och nu, hur har du ändrats sedan dess ?
Dels har jag klippt mig. Dels har jag min smak ändrats. Dels har jag blivit smartare. Dels har jag fått bättre självförtroende. Dels mår jag bättre. Dels är jag 16. Dels stressade jag då med nioende klass. Dels är jag nog en bättre människa. Får ju hoppas på det.

Hm nu blidde det svårt
Eller så skiter jag i det och har cash istället yao.

day 27 - varför du antog denna utmaning.

Amanda Wallin.

day 26 - bästa tiden på året.

Tss. SOMMAR UTAN TVEKAN! Sommar är absoluuuuut den bästabästa tiden på året. Varför? Asså shit, bara att det är varmt är tillräckligt. Hösten och våren är iofs också ganska najsa men vintern nej fyfan. Zommar, åh nu längtar jag. Och som vanligt ska jag säga "den här sommaren ska bli den bäzta sommaren!!" precis som man vid varje nyår säger "det här året ska bli legen...wait for it...dary!! LEGENDARY!" Skoja, vem säger så? Fan va töntigt.

day 25 - vad man skulle hitta i din väska.

Asså the thing is.. att jag älskar väskor.

SCHÄMT! 

Jag har en riktig väska numera som jag använder i skola som kostade mig 700 spänn. Den innheåller oftast min plånbok, carmex och min dator. Mer har jag typ inte i väskan.. När jag inte använder min data så har jag en av mina käre påsar, antingen OL eller VM. Hihi <3 Och då har jag typ bara plånbok där i...och carmex.

Juldagen
Fyra bilder för att summera dagen. Ja. Parfymen förresten.. HEAVEN!

Förresten har jag glömt två sånna här dag-grejer så det sög ju, men jag tar igen imorn/när solen dyker fram...

SHIT VAD DET BLÅSER FÖRRESTEN!?!?!?

Leker med två julklappar <3

© Ellen Kingfors, 2011

(Åh förresten ska kanske skriva att bilderna var tagna med Canon EOS 600D - min nya kamera oh yeah)

VET ATT JAG ÄR HIPSTER LOL.

day 24 - ett brev till dina föräldrar.

Käre mor och far. Vill börja med att säga att hur fan kunde jag bli såhär när min mor är så ung och fin- justja, min far...lol.

Ganska passande såhär kvällen innan jul att skriva ett brev till sina föräldrar. Synd att jag inte orkar. Jag älskar dem självklart väldigt mycket båda två. Mer vet jag egentligen inte vad jag ska säga. Så... ja... God Jul.

Mvh Ellen

Pyntar det dära trädet som står inne på julen... Nivet!


xD

Nu äre så att jag dömer aldrig människor..... Hahhah nämen ärligt, jag försöker att inte döma. Men ser jag någon som gör xD/XD - smileys så tänker jag alltid "du måste ju vara efterbliven". Okejokej, jag ska säga att jag har några (fåååå) kompisar som fortfarande nu i 15/16 års åldern gör denna absurda smiley.. Till er vill jag bara säga: ... PASSA ER.
För er som är yngre än 14 vill jag meddela att det är okej.. Men försök att släppa det. Jag gjorde också denna helvettessmiley förut (och tack vare fbs ny tidslinje är det lätt att bevisa.. Wihoo..) meeeen släpp det.. Snälla. Jag är ju iofs igen smileymänniska men gudars skapare, smileysar är till för att uttrycka sitt humör.. Å VEM FAN GÅR RUNT MED ETT JÄVLA X I FEJSET. Neii awsså väcks up!


day 23 - något du är sugen på väldigt ofta.
SOMMAR

Gz.Grattiz to my lovely Alice.

Justin BIEBER

Den här Justin Bieber hörni.. hur fan tänkte ni nu? Nej okej, innan jag sitter å garvar ska jag säga att jag absolut har respekt för killen, han är en grym trummis. MEN VADFAN!? Han går från att slicka på sina fingrar och touch his nipples till DET HÄR!? Han kommer seriöst aldrig få ligga med nån vettig brud.. HERRE MIN SKAPARE. Jag kan se "Misteltoe" hundra gånger om <3 Den gör mig på så bra humör! Garvar som in i helvette varje gång.

Och en sak till undrar jag... Varför står killen på vägen och sjunger? Och framför allt; varför har han ställt sin bil där med lyktorna på?

day 22 - vad skiljer dig från alla andra?

Oj hej. Nu har den här fliken med "nytt inlägg", men denna rubrik varit uppe på min data gaanska längee och ja, jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva..

To be honest, ingen är lik någon annan, jo iofs, enäggstvillingar är.. men de har fortfarande saker som skiljer dem åt, så det är egentligen en jävligt dum fråga...

Ja, hej då ännu ett ack så meningsfullt inlägg.

ZATAN I GATAN

Har rekordbesök på bloggen idag shiise omg. Kanske för att både Elina och Bianca har länkat till den på fb.. Ja tack då... eller något :s HAH skoja..

Jag är ritktigt jävla seg idag och snuvig som fan och även fast jag vaknade halv 1 så vill jag gå och lägga mig nu, så aa vad bra Ellen, jättefint!

Övrigt då? Jorå måste städa, det är väl det. Tjo. 

Hej då ack du så meningsfulla inlägg

day 21 - en bild på något som gör dig glad.

Asså nu vill jag inte låta överviktig men det första jag tänkte på (efter att jag la märke till att det stod någoT och inte någoN) var choklad. Choklad är gott , okej?

Men för att verka lite mer snäll och gullig och såndär som bara jag kan vara, så tänkte jag dela med mig av en bild och säga att fina ord gör mig glad!Jag gillar speciellt (Emma- Loool, "jag gillar speciellt") hur de skrev "Seriöst!!" efter de vackra orden :')

Vecka 51s babe

Mm eftersom Jay så "trevligt" meddelade att han inte ville vara veckans babe på min blogg (dizz!?) så får den här veckans babe bli DW som jag saknaaaar.

Upp å ner och göken osv.

(Bianca- Eklo??)

Hej mina vänner och vänninor! Jag spyr av hunger och dör av trötthet och för typ en timme sen ville jag bara åka iväg. Men nu har jag fått fina ord och läst upppiggande ord och gjort något stört. Jag cuttade mig själv i håret, fast knappt märkbart typ.. Jaja... 

Nu mår jag hursomhaver bättre, och snart mår jag på topp när jag får mat i magen. 

Idag förresten så träffade jag Elina den fina och vi bytte julisar, fick av henne ett fintfint nagellack och boken "En dag" Wihooo, behövdesss!!! Tack bebis. (Oj, bebis liksom.. okej med baby eller babe, men bebis :s)

Antar att det var allt. Konstig dag. Är typ sjuk också vilket suger balle men får väl hoppas på bättre tider.

day 20 - någon du ser dig själv gifta dig med/bli lycklig tillsammans med i framtiden.

Ursäkta, men jag är 16 år med i princip inga framtidsplaner alls.

Grov bloggrape

Hej vill bara meddela att de två senaste inläggen var grov bloggrape, jag kan inte berätta allt för Anton (no offence Antonio) och jag vill verkligen inte äta upp Hager. Lol. Aja, hörzz.


Den där Linus Hager..

Man vill bara eta grabben med kniv och gaffel. Myms.

Hej alla beztisar där ute <333

Hej all i hopa! Jag vill till ägna detta inläget till mina två jäte fina vänner :)
Det ä domm finasste vänerna jag har!
Först min finasste vän Anton som jag kan prata om allt med. Hanom tycker ja mykket om!
Fast den bässta av domm hära två är Mandiz. Hon är snällasst, bässt och sötasst.
Allt för idag, puss på er bloggen. Vissar en outfitt snarrt!
oxox älgiz<333

day 19 - smeknamn du har; varför du har dem.

Älgen - Vet inte? Manda önska att jag såg ut som en älg..?
Majzan - Lol. Typ.. förvirrad situtation... And Majzan was born.
Ellendellen - Vet int, nåt som rimmar..?
LN - Coolt jue
SnällEllen - Jag är snäll..!!!
Kingen - Jag heter Kingfors i efternamn och... ja i brist på att inte kunna göra Ellen kortare så.. ja.. kingen #yeah


FIKAAAAAAAAAAA

Värsta...helg...blogger..skan. Typ. Eller? Jomen hörni hörni hörni, vad händer yao? Lol. I fredags var jag och fikade med lilla Lisa som fyllde år då. Som ni ser på första bilden nedanför var vi på Saturnus, och för er som inte varit där så är det ett café med grymt stora koppar, som praktiskt taget är skålar, för det ska vara lite franskt, och man ba "I CAN'T DRINK ALL THIS!?!?!" och så kan med det iaf.. lol.. :P.P;P,P:pP,P.pp:p. Typ. Stora bullar har dem också... aa.Sen på lördan var jag som sagt med mina teaterpolerz och fikade (Ellen..Note till dig själv: Sluta fika.) på lel Adam et Eva café! Aja men till mitt försvar så drack jag bara te där..Snöa gjorde det också.Sen lördag kväll vill jag inte prata om. Säger ett ord: Vägg. Fast sen kom Annie i 20 min, lyste upp kvällen..!


Och nu är jag typ sjuk. Piss.

day 18 - planer/drömmar/mål du har.

Jag eeh.. hmm. Jag har inga mål. Inte ens nåt pampigt bröllop eller fyra barn som heter Roger och Sara. Jag har inga speciella drömmar. Jag vet bara att jag vill göra så mycket som möjligt innan jag dör. Ja, och sen så måste jag ju träffa Oskar Linnros innan jag dör, ofccc.

Jul jul strålande jul

Igår hade jag julavslutning! O ja jag vet, det är så orättvist att just du ska sluta på tisdag eller onsdag eller torsdag när lilla jag fick sluta igår. Ja men så blir det ibland... mediabarn ni vet. 

Hurfesig (lol!?) så ska jag idag bege mig med mina gamla teaterpolers till Eva och Adam cafeet (igen), de ville så gärna dit, och ja, jag klagar inte. Dock har jag typ zeroo money... så det sög, hehh. Meennenenhhh ja, vad annars? Ikväll blire lite gäster så det ska bli kul. Juste hörni, snöar gör det ju ute ja, ja God Jul då. Typ. En vecka kvar till julafton = en vecka kvar tills jag får mitt barnibdrag, lol. 

Puss

day 17 - någon du vill byta liv med för en dag och varför.

Jag skulle nog vilja vara Oskar Linnros eller Daniel Adams-Ray. Dels för att testa på att vara kille liksom, men också för att jag vill så gärna stå på scen och sjunga nångång med en publik som ba "åh du ä bäst" å man ba aa jag vet. Oskar tror jag.. För hans musik ä bättre enligt mig. Faaast. Asså... man skulle ju vilja vara typ Daniels crush eller nåt... Eller Maggio kanske..? ELLER!! LADY GAGA! FAN VAD COOLT! 
Ja jag vet inte riktigt,, svårt det där med att byta liv!

Vänner, bekanta och främlingar.

Goddag mina vänner, bekanta och främlingar. Juste, mamma och pappa också :') Idag har jag varit rikktigt dålig! Ganska iaf.. för det första hade jag och Linus bestämt att vi skulle luncha klockan 11.10 och så när jag kommer till skolan så märker jag att klockan är 10.10. Fan. Jävla. Skit. Ja jag är riktigt dålig, riktigt jävla dålig. Så jag får sitta ensam i skolan och chilla i en timme. Ja.. så det var riktigt kul.

Aa sen när jag ska åka hem från skolan så missar jag min station och får åka tillbaka.. det var också riktigt sämst gjort av mig. Lol.

Jaja, jag är glad ändå!

day 16 - en annan bild på dig själv.


Tufft


Vecka 50s babe


Länge sen pappa gjorde mig så glad. No offence papi.


Följ mig på twitter


@tokfjant

day 15 - ställ in "blanda" på spellistan, nämn de 10 första låtarna.

James Blake – To Care (Like You)
Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams
Daniel Adams-Ray – Svart - Live at Where The Action Is
Veronica Maggio – Måndagsbarn
Bon Iver – Perth
Bon Iver – Flume
Oskar Linnros – Ballad från en loftsäng
Snook – Snook, svett & tårar
The Tallest Man On Earth – The Gardener
OutKast – Roses

kul.

day 14 - en bild på dig och din familj.

Jag har ingen bild på mig och min familj och om jag hade är jag inte så säker på att jag velat lägga ut den...

Fittfika

OMG SÅ COOLT. Jag och Amanda var inne och fikade på caféet från Eva & Adam filmen "Fyra födelsedagar och ett fiasko". OMG SÅ JÄVLA COOLT.
Tokfjant

Peace och tjo. Livet leker hörni, vet ni varför? Jag får på på way out west i sommar. Kan inte bli bättre. Götet <3 Är riktigt jävla svintaggad eftersom mina föräldrar är som de är.. och min brorsa har även gjort mitt liv lite jobbigare och säga massa saker till Mami så hon börjar oroa sig. Åh herre.. när ska de lära sig. För övrigt har vi digitalt skapade och jag är på hyfsat bra humör för stunden. Slutar 12 idag (TYLDIGEN INTE!?) och ska fika med Mandie, ohyeah. 


Goseanna <3

I let the bad ones in and the good ones go

Oj, länge sen, snarare sällan, snarare nästan aldrig jag hade en låttext som titel. Oj vad djup jag é. Nä.. nämen hörni, hej! Har saknar mitt lilla blogg i helgen, har inte kunnat blogga då Caroline betedde sig för mycket som en barnrumpa och tog upp all min dyra tid. Nejdå nu ska vi inte vara sånna!

Vad har hänt på sistone? Inte ett jävla skit kan jag er meddela, så intressant var det. Idag var en ganska bra dag, men jag typ dör efter varje skoldag numera, anstränger mig för mycket för att inte göra folk avundsjuka på min coolhet. Absolut, så är det nog. Svintrött är jag oftast, men före sömn går arbete och före arbete går oftast facebook tyvärr... shiet. Funderat många gånger på att ba lägga ner kontojäveln, fb asså. Vem behöver? Vem vill inte vara socialt efterbliven liwkzom? Närå, jag stannar nog där ett tag till. Men här stannar jag inte längre, nu blire mer plugg. Vem sa att media var chill, svinmycket jobb jue!?!?!??! .....Hah okej vem försöker jag lura..

Tjarå.

day 13 - en bild på ditt rum.SKIT

Jag klarar inte det här, det här är alldeles för mycket för mig. Och snart kommer jag typ "gräva så djupt att jag förlorar mig själv" no joke. Hur jävla svårt ska det va att skriva en novell?! Asså allt blir typ i-landsproblem eller jättedeppigt. Snart går jag under.

day 12 - varför började du blogga ?

Varför jag började blogga? Som att svara på frågan varför jag är så jävla bra, eller varför jag är så snygg, eller cool, skön, dryg eller nån annan jävla fråga. Varför jag började blogga? Jag har väl helt enkelt för mycket jävla skit som inte kommer ut korrekt ur min mun som jag måste skriva ner för att nån ska förstå. Och sen är det ju frivilligt att läsa min blogg. Om nån inte lyssnar när jag berättar nåt så slår jag ner den. Men om ni inte läser...ja då får ni helt enkelt skylla er själva era jävlar.

Jul

Här sitter jag och slår in julias, när jag egentligen borde skriva en novell. Det är första gången på länge som jag har koll på julklapparna, ingen stress. Jag har bara tre kvar och av de tre vet jag vad två av dem ska vara. Bara pengar som saknas. Men jag har ändå ingen julkänsla. Tror det beror på att jag vet att tomten inte kommer komma i år.

Bra liv

Nu har jag det bra. Jag sitter hos min vän Caroline och lever ett lugnt liv. Alice sover.. Carro, jag och Emma pratar om livet och om sånt som är trevligt. Jag bara älskar sånt här. Och Bon Iver i bakgrunden. Kan det bli bättre? Tack för att ni finns, även du Alice, som sover, som så gärna ville läsa ditt namn i min blogg. Puss.

day 11 - en till bild på dig och dina vänner.


Shit. Shit. shit.

Sitter och taggar Amanda Öhman på idol extra. Shit. Dör. Omg. Taggar ihjäl.

day 10 - låter du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.

GLAD
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream
OutKast – Hey Ya! - Radio Mix/Club Mix
Snook – Hiphop
Veronica Maggio – V för Vendetta
Beyoncé – Love On Top

LEDSEN
Bon Iver – Flume
Oskar Linnros – Låtsas som att det regnar
Ray LaMontagne – Lesson Learned
David Gray – Ain't No Love
The Tallest Man On Earth – Love Is All

UTTRÅKAD ELLER ARG
Florence + The Machine – You've Got The Love
Oskar Linnros – Vilja Bli
Snook – Såpbubbler
Lykke Li – I Follow Rivers


...

Världen är ful och det vet jag.

Börja leva, börja leka. Bekymmer, knas och tidsfördriv
passar inte in i denna tid, kanske nästa liv


ÄLSKLINGAR

Usch vad jag saknar Jessica och Maria. Mina konfaälsklingar! Vi ses alldeles för sällan tycker jag, men ibland kan det vara skönt att ha nåt att längta till! Då blir det mer kärlek när vi träffas. Ni är så bra, glada, söta, grymma tjejer som gör mig så glad! Pusspusspusspusspusspuss jag älskar er så mycket!!!

Haha Jessicaaaa!


Jag måste förresten avslöja en grej Jessica.. vet du bilden som jag tog av dig där du gör din riktigt fula grimas? Åh herregud vad den gör mig lycklig. Brukar kolla på den i mörka dagar och skratta för mig själv. Är så glad att jag har den! Och dig med såklart!


yeahyeahyeah

Mina rubriker på inläggen är riktigt bra. Jag vet. Tackar och bockar och bugar och gråter en skvätt! Idag har varit bästa torsdagen på länge. Tänkte berätta "dagens", tänkte t.om. göra en fin liten bild om det...brb. 

Okej jag sket i bildjäveln, man kan inte vara estetiskt hela tiden! Men det gick till ungefär såhär (på innebandyn)Jag: LINUS! Hämta BOLLEN!!
Vår gympalärare: Men Ellen, den ligger ju där..!Doooooooooooog. För er som inte fattar, too bad. Sök på "Klimpen del 1" på utube och kolla. Fattar ni fortfarande inte? Synd, då är ni helt pantade.

KRAMIZZZ

day 9 - något jag är stolt över de senaste dagarna.

Jag är grymt stolt över min parafras som vil håller på med i digitalt skapande. Den kommer bli grymt fin! :)

VARSE

Först och främst vill jag be om ursäkt eftersom jag skriver lite interngrejer om personer i min klass. Men efter idag får man hoppas att det är nog.

Jag har blivit ombedd (TVINGAD) att skriva ett hyllningsinlägg till Linus Hager. Jag vill säga att Linus Hager (INTE MIN BROR NEJ ABSOLUT INTE) är en jättefin människa, full med kärlek. Han vill väl och jag är väldigt glad att vi blev vänner, han och jag! Ibland är han väldigt fånig, men oftast snäll och ibland ganska...hård. Det är väldigt skönt att ha Linus som vän, och inte bara för att jag slipper göra smileysar i smsen som vi skickar till varandra, utan också för att han är ärlig, och går sin egen väg. Han är som sagt väldigt snäll och gullig och han får mig att må bra och bli glad. Han är vääääldigt duktig på att ge fina komplimanger, men ibland kan han säga lite taskiga saker och han tror att han är roligare än vad han är. Men Linus Hager är verkligen en vän jag skulle vilja rekomendera.
Tack för att du finns gubben <3

Min klass

Goddag. 
Jag tänkte göra ett inlägg så ni får lite mer koll på vilka jag umgås med en vanlig vardag. Lite om min klass.

Jag tänkte börja med Amanda Wallin, för jag antar att det är henne jag hänger med mest. Jag skulle åkt hem till henne idag men sen kom jag på att jag har en bok att läsa 100 sidor i. Amanda är bra för mig, tror jag. Hon är inte för snäll, men när hon väl är snäll så är hon snäll och säger underbara saker. Sen så är vi ganska lika så det är skönt. Och hon säger till mig när jag är för larvig. Hah.

Sen har vi Emelie och Cajsa-Maria som jag också hänger med mycket. De är båda två söta, glada små tjejer som jag gillar. Cajsa-Maria har liite bättre musiksmak än Emelie, hon är lite mer lik mig. Emelie är mest smörig. HAHA.

Sen har vi Amanda Öhman och Jasmine som jag också är med i skolan, men känner inte lika bra som de andra. DÄREMOT SÅ MÅSTE NI RÖSTA PÅ AMANDA ÖHMAN ASSÅ JAG VILL SÅ GÄRNA ATT HON SKA VINNA SNÄLLA!!

Sen har vi Felicia och Anna (och Erica) som har en viss...hatkärlek för mig. Jag vet att de innerst inne älskar mig, men de har svårt att visa det! Jag gillar dem med!

Sen har vi Linus. Han är som han är.

Resten av klassen är sköna. Aa.

day 8 - kortsiktigt mål för denna månad och varför.

Hmm, december. Men för att vara exakt så ska jag ha ett mål till den 7e januari. Jag funderar på att ha ett mål om att komma på ett riktigt bra nyårslöfte. Jag höll mitt förra...sådär. Eller höll och höll, jag uppfyllde det inte riktigt. Nej jag tänker inte säga vad det är för det är för privat. Ett kortsikligt mål denna månad. Komma på ett nyårslöfte. Mesigt att ha samma, eller hur?

Varför... varför ska jag komma på ett nyårslöfte då eller? Hm. Ja för det gör mig till en bättre människa kanske. Får man ju hoppas!

Bästa julkalendrarna.


Tjo

Kikade in på Marias blogg där hon skrev om ett halsband som hon köpt på http://www.jfr.se/ och jag kollade runt och hittade den hära earcuff..en...som är nedanför. Funderar på att köpa, men vet inte.. Aa det var väl det jag ville säga.. Tjo.


Lärdom.

Hej. Idag har jag fått reda på vad riktiga vänner innebär. Riktiga vänner innebär personer som ställder upp, personer som finns där när du behöver det. Personer som inte bara utnytthar dig för publicite, personer som inte utnyttjar dig för att känna sig bra och personer som tar tillbaka sin kärlek. Sådana personer, är INTE vänner! Idag har jag fått uppleva dessa tre. Tror ni inte att jag ger upp? Tror ni inte mitt hjärta brister? För det tror jag. Jag har förstått nu, att Erica, Anna och Felicia endast älskar mig för jag skriver om dem här, i min blogg, mitt hem. De blir glada av uppmärksamhet i form av publicitet och provocering. Hager är inte mycket bättre han heller, då han endast utnyttjar mig för att klassen ska tro att han är rolig. Det får mig att känna mig som...som en sidekick. Det känns inte bra att vara en sidekick i mitt egna liv. Jag vill vara huvudkaraktären. Sist men absolut inte kortast (<3) har vi Wallin som idag tar tillbaka den kärlek som så ömt värmde mitt hjärta, "Ellen du är underbar" sa hon idag. Jag tackade, jag bockade, jag fällde en tår. "Skoja"

Det här mina vänner, är inte vänskap, detta är hat, detta ska ni akta er för. Jag har råkat ut för det nu, men aldrig igen säger jag bara, aldrig igen. Jag vet konsekvenserna och jag vet vilka risker jag tar. Men jag ska aldrig mer råka ut för något sådant här. Det gör alldeles för ont i hjärtat.


PEACE.

Ojoj

Inatt vaknade och kände att jag skulle bli sjuk. Att jag inte skulle kunna gå till skolan. Att jag skulle missa torsdagen. Att jag skulle missa fredagen. Nån timme senare vaknade igen, och påmindes om det jag fick reda på igår. Om den före detta nazisten som hade spöat någon så mycket att han blev rullstolsbunden. Sen hade jag svårt för att somna om.


Det påminde mig dels om Marcus, min kompis bror som blev förlamad i hela kroppen i början av 2011. Här får ni se en video.day 7 - en bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig


HÄJ, kom in

Idag så vaknade jag 10.50. Dvs 1h och 20 min efter att vi hade börjat. Jag missade alltså matten, vilket var helt okej, men jag måste verkligen jobba ikapp lite, speciellt om jag ska få A :)

Sen så hade vi en före detta nazist på besök, och han började med att berätta om hans mamma som hade cancer och beskrev hur hon såg ut och hur hon mådde och om cellgifter, och det var väldigt jobbigt att lyssna på :( Sen så berättade han om hela sitt liv efter hans mamma hade dött i cancer och man ba åååh, asså jag blev så sur samtidigt som jag ville gråta typ. Det var jobbigt, men det var intressant.

Nu har jag grymt ont i huvudet, vilket är segt, men annars mår jag riktigt bra! 

Tjooe

day 6 - favorit-superhjälte och varför.

För att:

- Första filmen är bra!
- Han är söt!
- Det är inte så himla överdrivet mycket (som i typ..batman- man blir typ förvirrad)

Blir skitglad av denna video <3


Snygga skooooor!

Har hittat ett par grymt snygga skor! De är till å med snyggare på!!neggolb jeH

NÄMEN TJEEENA ÄR NI HÄR!? Välkomna till min enkla boning, en boning av kläder, damm och kärlek. Jag tänkte lite enkelt meddela att jag nyss ätit frukost, och denna dag kommer mestadels bestå av lte plugg och städning. Och jag ska tydligen borsta min hund... fråga mig inte varför, mammas idé. Classic mammor.

Apropå mammor kommer en bild på Daniel Adams-Ray..

<3

day 5 - en bild på ett ställe du varit på.


Julstress

Jag blir såååå sur. Jag orkar verkligen inte julen, så jäävla mycket stress och FOLK! Från och med nu kan man inte längre åka till stan eller täby centrum på helgerna. Och det kommer vara så i 3 veckor.. Nä för sen är det rea såå..5 veckor. Jaha men tack vad kul i helvete jävla skit. Seriöst, måste det vara så grymt mycket folk så man tror att man ska bli våldtagen, rånad och tappa ner mobilen på tunnelbanespåret. Och allt är så himla julgulligt så alla är glada och det stör mig sjukt mycket... OCH BARN ÖVERALLT!!!! Faaaan kom igen?!

/Grinchen


day 4 - en vana du önskar du inte hade.

Jag vet inte riktigt om man kan kalla det vana, men jag brukar fråga folk om de hatar mig. Det låter helt knasigt kanske, men jag förstår ju själv att ingen hatar mig, för vem fan skulle kunna hata mig..!? Såå... jag menar det aldrig. Men det är mitt sätt att säga typ "Är du sur?" eller "Har jag gjort nåt?" när folk verkar lite bittra. Så.. ja.. jag ska sluta med det. Har fått lite skit för det genom åren, och jag förstår att det är irriterande, hah.. Men ja, slå mig om jag frågar er nångång!

Äkta kärlek asså

Okej, vad ville jag säga med denna skärmavbild? Jo jag ville lite lättsamt meddela två saker. Det första är att när jag läste det här så blev jag alldeles varm i hjärtat och kände att fy vad min klass är gullig. Det är typ som om man har tagit de myisgaste personerna från varje klass i nian och satt ihop dem till EM1A. Först så tvivlade jag som in i helvette, tänkte att det här kan det ju inte bli något bra av. Men nu så känner jag bara att vår klass.. är perfekt! Usch vad jag gillar er hörni klassen!
Det andra jag ville meddela med denna simpla bild är att Amanda Öhman i min klass har gått till final och har nu 50% chans att bli sidekick brevid...Pär...? Nä okej jag vet inte vad de heter. Men! Jag tycker absolut ni, mina älskade läsare, ska rösta. Rösta görn ni genom att klicka HÄR eller på bilden, klicka i namnet AMANDA och sedan rösta. Lätt va?

Puss

Eh.. Ja


Hej hopp

Hej hopp nu sitter jag å äter chokladmousse i skolan å det är skiiiitgott! Jag är skittrött och typ dööör för att jag är så trött. Men asså, man ska inte träffa mig nu om man inte gillar allmänt konstiga tillfällen.. ÖH VA?! Vet inte ens vad jag skriver om. Världens roligaste bild nedanför! Sen har jag en vlogg på g om den inte redan är uppladdad...? Piss


day 3 - en bild på dig och dina vänner.m.fl.

Detta fält måste fyllas i

Just nu är jag förvirrad. Förra veckan var jag mindfuckad men nu är jag bara väldigt förvirrad. Jag chattar med Emma och Amanda som säger emot sig själva HELA TIDEN. Typ "Amen vi kan göra det här" sen fem sekunder senare ba "Men vaddå jag kan inte då?". Man ba jaha, BESTÄM ER!?

Just nu sitter jag också på engelskalektion och gör ingenting... eftersom vi ska prata i grupp men jag har redan gjort och har ingen bok att läsa och ingenting att göra så, ja, så kan det gå. Kanske ska photoshoppa lite? Låter som en bra idé faktiskt!

Asså nu kom jag på en grej, för en vecka sen ungefär såg jag arga snickarn eller vad han nu heter för första gången. Jag stängde av efter 3 min. No joke. Jag lackade på honom i helvette. För mig är det helt ologiskt hur man kan stå och prata (typiskt typ...gympalärare) bajs rakt i nåns ansikte. "Jaha hur har ni gjort här då?" "Jo vi tänkte..." "Men va!? Så kan ni ju inte göra, ni säger att ni har lite pengar och så lämnar ni kvar kläderna i huset så de blir praktiskt taget förstörda, hur tänker ni då? HUR TÄNKER NI DÅ!?"... han kunde lika gärna ha sagt "Jag känner inte dig, men från de tre senaste orden jag nyss hörde SÅ ÄR DU HELT JÄVLA PANTAD I HELA JÄVLA HUVUDET!"
Jag förstår verkligen inte människor som gör sånt, jag absolut hatar när folk gör så mot mig. Då känner jag mig som en misslyckad hemlös hund. Och det värsta är att många lärare är sånna. Fan errrrr!

day 2 - meningen bakom ditt bloggnamn.

HAHAHA asså det är så jävla kul fråga eftersom jag får den hela tiden. Totes. Amen såhär vare..! När jag började med tumblr igen efter ett tags paus så hade jag nån idé om att jag skulle ha en viss header som det var cirklar på och lala, visste preciiiiiis hur den skulle se ut (vad fan har det med tumblr och göra..?) Så tänkte jag att vafan ska den heta, orkar inte ha mitt namn, orkar inte ha superspizegirl_xo_95.blogg.se, så vad ska jag ha? Jag tar fram google translate... och skriver in cirkel. Översätter från typ franska först sen bah nää, så jag testar italienska och bah omg ja så bra nu kör vi. Sen så uttalar vissa personer det lite annorlunda så jag själv börjar tro att jag har en jävla blogg om flingor. Men så ligger det alltså inte till.

RSS 2.0