SÅ JÄLA MYCKET INSP!

Typ. Kommit på att jag typ förkortar mycket? Sånna här typiska msn-uttryck... "adda"...och massa annat. Bara för det kommer jag inte på något. 

Nu har jag kollat på Legally Blonde och fått så jävla mycket inspiration! Jag ska bli advokat, verkar som ett intressant yrke med hög lön, och man har ju kul också. Eller hur? Jora, ska byte linje var det tänk! Blond är jag ju också, tänka sig.

För övrigt blev jag påmind om 5an och 6an när man sa jäla hela tiden. Man var inte riktigt så ball för att säga jävla men för cool för att inte svära. Det var tider det. 

ATM sitter jag i ett mörkt rum och lyssnar på den jäla spotifyreklamen, FUCKFUCKFUCK YOU. Man ba nej jag vill inte skaffa ett husdjur...eller...VARA ETT HUSDJUR! Vara ett husdjur, skaffa ett husdjur.....VARETTHUSDJUR....SKAFFAETTHUSDJUR....:SKAFFAETTHUSDJURVARAETTHUSDJUR GAAH BLIR JU FÖRFAN GALEN. Bra nu försvann den, och det ska även jag! Pussen!

Här kommer lite bilder från Gaga-konserten jag var på förra året:

Smoothie

Första officiella lovdagen och vad gör jag? Jag sitter ensam i min onepiece, dricker (dricker..?) smoothie och kollar på tv! Kollar på Ellen! Skulle träffat Alicegoat idag men nej sa hon för hon är en DISSARE! Den jäveln. Så nu sitter jag här, och ja jag kan gott och väl få göra det! Typ. Kan ju ringa nån, jag har ju några vänner iaf...men...jag orkar ärligt inte. Så det blev som det blev!

SOMMAR SAKNAR JAG

Idag firades min käre bror som fyllde 19 år idag. What is there else to say. Coolt att han fyller år en vecka efter mig..! Nu kollar jag på Two and a half men, med mami och papi...FETT.

För övrigt orkar jag veeerkligen inte att det börjar bli så mörkt ute. ASSÅ VINTERN, VEM ORKAR DEN!? Usch usch usch, längtar såå mycket efter sommarn, och riktigt tagg på mina 18+ år! Så trött...

Jag är så himla less på alla fördomar och regler. Fuck it, tror du jag orkar bry mig om hur det ska vara och hur det inte är? Vad som saknas och vad som borde vara på ett annat sätt..? Varför har vi fördomar om allt och alla!? Kan inte alla bara få vara det dom är. Jag är..oftast..mig själv. Fan asså jag orkar inte ens prata om mig själv. Men jag är så trött på att påverkas av andras åsikter...nej inte åsikter, fördomar! Jag vet att jag själv har fördomar, men den senaste månaden har jag typ tänkt mycket på vem jag är och vad jag tycker...typ...och mycket på att jag inte ska ha fördomar och inte snacka skit. Det gör fan ingen glad. Jag vill lära mig att träna bort fördomarna. Fuck them. Va den du är, och skit i alla jävla regler, som att man ska många likes på sin profilbild, vad fan visar det? Är du snygg nu eller? Skit i de som fuckar upp det för dig, och håll hårt i dem som verkligen bryr sig. Det här inlägget må vara cheesy och bajsigt, men...äsch, varför ska jag bry mig..!? Bajs vad bajsigt allt blev. Bara....var bra hörni, okej!?

Jag är så jävla duktig på att blogga....ELLER!?

Förlåt...ELLER!? Asså orka att jag ens skriver förlåt... haha. I fredags var det halloween/spookball i vår skola på lilla TEG. I vår skola på TEG, logiskt!? Jaja, jag och Amanda i min klass var utklädda till Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros. Vi var typ de enda i hela skolan som var utklädda hela dan...FETT TRÅKIG SKOLA!?

Men ja jag har blivit fett mobbad för att jag var fail, men fuck you! :'(

Här kommer en bild iaf som är tagen av Josefine Anjou!
Sen efter det var jag på en fan-event (TWILIGHT JA!) i Hovet, gratisbiljetter, nirr. Var där med Elina och Emma...DET SÖÖÖG! Asså inte sällskapet, utan eventet, hah asså det var sååååå ovärt. För det första så väntade vi i TVÅ TIMMAR på att de skulle komma in, och under dessa timmarna så uppträdde typ såhär Oleg och MangeMakers man ba JA VAD BRA!! (OBS: IRONI! hihi) Fyfan, och sen så när de kom in så signerade de för massa ungar i 30 min sen var det en intervju i 15/20 min...KUL! INTE!!!!! Jaja, det var mys iaf!

Sen så nu har jag precis kommit hem från Lisa, var där med Anna-Mahina. Min bror fyller 19 imorgon så det är ju kul...för honom.. Haha jättedepp. ELLER VA!? Asså är så trött kan inte ens tänka.

Mm, ja, vad bra!

Mm ja ja ja, tror jag ska vara Ninja Turtle imorn på halloween i skolan! Åh älska, klockers alltså! <3
googlepic

HAH- en favorit i repris...ELLER!?

Ett inlägg från min förra blogg:

Harry potter och dödsrelikerna del 2 har jag inte sett. Kommer förmodligen inte se den heller på ett tag. Jag har dessutom inte ens sett del 1. Grejen är den... Att jag är inte intresserad av Harry Potter, and it's not you, it's your personality. Nejmen ärligt, min gräns vid fantasy går nånstans vid pokémon! Eller möjligtvis twilight. När jag skulle läsa första HPboken så somnade jag typ, och det kanske berodde på att våra harry potter böcker som vi har hemma är helt utslitna, men om jag ska vara ärlig så... I dont think that was the reason. Star Wars kan jag väl lika gärna nämna när jag ändå håller på att tracka klassiker. Alltså va? 6 filmer eller hur många det nu är om en grön figur med roliga öron och hans vänner som försöker rädda galaxen. Inte min grej heller. May the force be with you.


googlepic


GOS

Kul att man får ett samtal idag från Linnea där det enda hon säger är "JAG VANN!!!! JAG VANN ELLEN!! JAG VANN!!" haha gooooserå! Linnea is Lisa Simpsons, alltså hon var utklädd till Lisa Simpsons på halloween OCH HON VANN! Jag gillar't asså! Jaa den er jetefejnt!
Sen var jag ju hos tandreglerarn och tog bort skiten. ASSÅ!! Känns helt konstigt, men egentligen inte så stor skillnad eftersom jag har fått en sånhära tråd på insidan av tänderna och den känns exakt som en tandställning, så grejen är väl egentligen den att det ser jävligt mycket bättre ut. Men ja...

Annars då? Livet leker eller? Nä fan eller, jag orkar verkligen inte mitt hår asså, haha..har nog mössa imorn asså! Kommer se ut som en pojk, men det får man ta! 

Tjo!

No brace-face


KLOCKERS! ÄLSKA!


Tandställningsankät


Svar: JA!!!!! :'(


Förresten har jag den hära "It's my party and I cry if I want to" i hjärnan bara för att Hanapee skrev det som status på sin facebook-grupp. Och jag är ju såå wannabe Hannapeeee! Tots!


Anna Sandell

Anna Sandell är den bitchigaste personen jag känner. Man kan inte lita på henne. Om du känner henne, så vill jag bara berätta att hon är en hora, en bitch och rasse. Tror jag..!?!

PUWS

Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit

Rikta blicken emot himmelen å sikta den fel, ni borde rikta den ner, för jag finns mitt ibland er. Hör tårar tar mark men det är väl ingen som ser, min vålnad är stark, så det är väl inget problem. Ett dussin röda rosor för när våren slutar blomma, musiken förevigas när fågeln slutar sjunga. Jag hade allt utan att jag visste om det, förstod det först när jag gick misste om det. Ödets ironi har väl sitt finger med i spelet, tatatatara jag lever imperfekt i presens. Jag är inte rädd för att dö jag är rädd för att dö, rädd för döden, så som berättarens öde. Det som de säger, sanna mina ord, vi kanske dör men vi stannar på denna jord. En dag kanske insikt frälser dig, om ni inte saknar mig nu så har ni ändå aldrig älskat mig.

Ja Elina, jag är fett cool


Sometimees I get a feeling

KOM HEM, VIL BÖRJAR OM IGEN! VI GLÖMMER ALLT, DÄR UTE EEE DET SÅ KALLT! Ja det ska vara "EEE" för han sjunger fan inte ÄR.

Ni alla kan ta er. HAHAH.

Sitter i min Onepiece och måste äta något innan jag lackar sönder på riktigt. Nu är det ju fan ingenting att se fram emot. EMOt. Bajs. Lov vill väl ingen människa ha. En vecka där man inte gör någonting. Eller åker till London i mitt fall. Ja, vem fan vill dit?

ps. Vill köpa en kånken, vet inte vilken färg ds.Googlepic

JÄTTEKLAAAAAAAD

mmmmmm vad gott med kladdkaka från Emelie och Amanda! MMMMMMMMMMMMMMMM Seriöst! Jag är kladare än på bilden, KLADDARE, fattarni!? DET ÄR JU KLADDKAKA!!


Gamla goda tider

Jag kommer ihåg när jag bar liten och prenumenerade på Kalle Anka ( okej liten, var typ 13..) och så fick jag hem en lapp av dem varje år där de grattade på födelsedagen! FICK SAMMA SAK FRÅN RONALD MCDONALDSKLUBBEN KOM JAG PÅ NU! Där fick jag även en gratis måltid, mums tack för fetman! Skoja... ELLER?! Asså hatar sånt här "skriver ngt kul (OBS SKÄMT!!)" man ba JAHA?!?????

Idag vare min födelsedag å den blev MYS. Ja, vad annars på en söndag. Vi kollade på filmer när jag var liten å söt, asså doooog!! Fyfan vad kul! Jaja nu ska det sovas!

Förresten har äntligen fött!! Man blir så lycklig när man får hålla det älskade livet i armarna, han är min ängel! Och ja han föddes idag, såhär stor! Min och Guds son!

(OBS SKÄMT!! Skulle ju även haft en bild på mig och en beeebis, men sen kom jag på att jag kanske inte ska lägga ut andras beeebisar på min blogg! DUKTIGT ATT JAG TÄNKTE PÅ DET ELLER HUR MAHINA!)


Happy b-day to me!


MY B-DAY!

Today it iz my fräkkin b-day! FAN VAD NIRR! Eftersom det här är ett tidsinställt inlägg så vet man ju inte riktigt vad jag gör när ni läser det här, uuh, uuh. MEN! Förmodligen grattas jag i min säng och öppnar presenter och äter mackor. MUMS! Goserå! åÅÅHH! TAGGA!!!!!!! MYZ

Den här bilden är tagen av LISA FRIBERG. Detta var för ett år sen, på min födelsedag, and yeeez, I'm the girl in the shoppingvagn!


Photos of today (and one from yesterday)


The big question is

ÄR JAG TAGGAD!?
Asså om jag är, fan vad kul asså. IGÅR! Då träffade jag lite polers! Det var myyz. Jag fick en liten gift av Elina vilket was very sweet of her. Speciellt eftersom jag inte känt henne så länge. MEN JA! Jag är astaggad på imorgon, min lille födelsedag för er som inte visste. SWEET SIXTEEN! Fyfan vad nirrigt asså!


Dessa två skivor fick jag av Elina den fina


Soon no longer braceface!

HEJ MINA SMÅ HUNDVALPAR OCH ÄCKELKATTER! Igår fick jag reda på en alldeles lysande nyhet Sickan! Jag fick INTE gummisnoddar hos min käre tandreglerare, utan istället så sa hon till mig att på Onsdag så kan jag ta av den. LEL TANDSTÄLLNINGEN!! OMGG!!! ASSÅ!!! JAG HAR BARA HAFT DEN I TYP 7 MÅNADER!? VARNÄRHUR!?!? Men aa, så det är najs.!!!!! PUSS

Dagens


En typ dröm

 

Min käre skrivmaskin som jag absolut inte använder ♥


ME HEARTAR INSTAGRAM

Jag instagrammar lite, heheehehheehheh. Har inget för mig, så...


Ganska typsikt mig

Ganska typiskt mig att sitta och plocka upp kabel-tvn som nyss kommit och lyssna på Genom Eld! JAG BÖRJAR TRO ATT, JAG BÖRJAR TRO ATT VI KAN GÅ!

Fyfan. Jag vill träffa kompizar nu

Hälsningar phröken

Hej hopp! ATM som man så simpelt säger, så sitter jag på Hanna Pohj-nåntings lektion. Vi har Grafisk Kommunikation. FÖFAN. Vi lär oss illustrator och visst it is funziez men därimot så är jag så JÄVLA TRÖTT. Jag dööör!! 

Är lite tagg för imorgon, lol, men samtidigt inte, lol. Vad jag ska göra imorgon är att jag ska få gummisnoddar till tandställningen min. FYFAN VAD DET KOMMER GÖRA ONT. Menmen, jag är taggad för snoddar betyder att hela processen liksom kommer gå snabbare. Så bra, så bra. Så bra.

För övrigt, tänkte jag lite linka linka en liten spellista om ni vill höra, detta är låtar som jag drogar just nu, men dock så saknas Adele VS Skrillex Set Fire to Everyone

Men annars så, ja. Ville bara dela med mig lite snällt!!

LEL SPELLISTA: NÄMEN HEJ
Här kommer en liten random bild

Det är fan inte vinter.

Det är kallt som satfläsk ute, men det är fan inte vinter. Jag kom på en grej idagens idag. Och det är att jag fucking hatar liars. Fyfan för er! Nejmen, varför inte bara vara ärlig, I can take it, och förresten så skulle jag väl fan inte vilja vara din vän (och det skulle väl inte du vara heller) om du tyckte illa om mig. Tell me. Men tell me gärna också when you love me. Eller något.

Idagen idag har varit RUULIG den, har aldrig skrattat såhär mycket i skolan, känns bra att ett asgarv har kommit ut i skolan, first time. För övrigt har vi en ny tjej i klassen. Å Amanda Wallin gillar ju att stalka så hon såg en bild på när nya Amanda (vet, de heter likadant, hihi) KRAMAR OSKAR LINNROS! Dör.

Jaja, sen har jag också spenderat dagen med Elina och Jacob. Nej juste Jay dissade. Bajs. Här kommer en megafin bild på Elina den söten, vet att ni want it:

Is there anything I could do for you, is there anyone I could call

Sitter och äter pepparkakor och svarar på sista frågan på tentan. En av dem är sanna. Jag svarar inte på sista frågan på tentan, jag kan ju alltid inbilla mig att jag gör det, men det gör jag inte. Jag chattar med Amanda, Jay och Elina, och äter pepparkakor och dricker te. DET är helt sant. Jaha ja, pepparkakor på sommarn sådär? Ja det är ju inte normalt, nej. Nej det är det ju inte. Å andra sidan är det ju inte sommar så SÅÅ konstigt är det inte. FÖR ÖVRIGT så ser den här pepparkakan ganska svettig ut, eller vad tycker ni?


Bajs

HEI MINA FINAZTE LÄSARE! DET HÄR HAR JAG HAFT PÅ MIG IDAG, VILL JU INTE GÅ NAKEN! HIHIHI


Tröja- Mamis från Lindex
Byxor- Lel AGE AND EM
Min tumme ser ut som en äkta facebook-tummenupp tänkte jag skriva (och så gjorde jag det) men tummen är för sne :(


Lel boksamtal

Hade ett boksamtal om en bok jag ABSOLUT hade läst klart...ELLER!? Men det gick riktigt bra faktiskt! Nu ska jag fortsätta med min tenta, men först ska jag tumblra lite. Min tumblr hittar ni under länkar i menyn! PUSSEN

Hemtenta och Adele

GUD VAD JAG LACKAR ATT JAG INTE KAN FÅ TILL NÅGOT ATT SKRIVA PÅ DEN JÄVLA HEMTENTAN.

Två tumblr-bilder jag dör av pga två olika anledningar


Ente bra den! ENTE TILLÅDED!

Nej jag får inte vara jävligt slapp nej
Så får det inte gå till!
Jag behöver verkligen inspiration känner jag nu! KLÄDINSPIRATION! Asså va, sen när blev det här en jeffla klädblogg? Nej jag önska jag hade en klädblogg med min stil. Asså inte att jag hade en utan att det fanns en. FÖR JAG VET FAN INTE VAD JAG TYCKER OM KLÄDER LÄNGRE! FYFAN! BAJSKORV!

Sen blir det ännu värre när man träffar jävla nya jävla människor hela jävla tiden! För oavsett om man vill det eller inte så ändrar de på mig, ENTE TILLÅTED! Och med det menar jag att mina kläder typ anpassar sig efter alla andra. BAJSKORVEN!

Nä. Jag ska skaffa ett jobb. Låter bra, föfan!

AJ RLY RLY DONT LAJK MARKUS KRUNEGÅRD

men här, här är något bra!


Klassfoto OnepieceFör övrigt vill jag dö.

Jeffla majzan!

Jeffla Majzan ska hela tiden hålla på och dampulera. Hon sitter här med en jeffligt ful onepiece (nej jetefejn!) och nu blir hon glad för att hennes familj ska skaffa kabeltv. Man ba: JAHA!? VEM HAR INTE HAFT DEN I EVIGHETER! Asså guud Majzan!!

how to make gif

Kolla!

Hej. Idag. Så. Jag vette fan asså! Men vi kan väl säga såhär. Boxning. Stelhest. Stelt. Elina. Jay. Stelt. Subway. Monki. Kläder. Biancas mothership. Onepiece.

image description

Mandi och...Anton...io

Satfläsk!


Gråter!!!!!!!!!?

Asså här sitter jag. Vill ha kläder. Vill ha kul. Men kul sa nicke icke. För han kommer vid midnatt den jäveln. PENGAR! GE MIG PENGAR! Jag gråter om jag inte får kläder nu. Känner mig så kass och bläig när jag bara har kläder jag inte vill ha. Kläder jag inte vill använda. Surfa runt lite. Vart finns snygga kläder. Nån (vet inte vem......) har sagt till mig att American Apparel har snygga kläder. Har typ aldrig varit inne där. Två gånger. Typ. Kollade på deras hemsida. Jaaaa. Jag dog. American Apparel och Monki = SMACK (asså kissingsound!)

Och pricken över i:et. Pappa lyssnar på gråter bara i regnet. ASSÅ VA!?Amanda Wallin's

Amanda Wallin om en lärare "Jag vill ha honom!!"
Amanda Wallin om hennes stela axlar "Jag är så hård!!"Numero uno by Matilda


nehme tjeeeeeeeeeeee....eeena!!!

tjaaaaaa...aaa!!
Biaaanca här, gästbloggelibloggar.
Vi.. eh.. tja, tjillar här hemma hos mig, i stan. Det är nääz. Ellen ska dock hem snart, buhu </////3

här får ni en länk till mig blogg också, tjo: hiihihiihhihi

PUZZEN DEN


Skär mig.

Jeffla monkidragkedja! Jag har byxorna nedanför på mig idag. I löv them. Really löv the colour, its really hösty! MEN! Jag har jävligt torra läppar idag och jag har läppsalva i fickan, men med de här jävla brallorixerna så typ skär jag mig. PÅ DRAGKEDJAN! Shit vad tror ni om mig. Herre min Gud. GOD GOD GOD.

Asså... i typ sjuan på SO när vi hade religion så skrev jag aldrig Gud med stort G för att jag inte trodde på honom. Man ba HERREGUUUUD vad självständig du är Ellen!


Bild från monkis hemsidaFint!
ELLER!!??!?!?!?!?!?!?!


When I grow up!

Idagens dag har handlat mycket om vad jag vill bli when I grow up. Typ. WHEEEN I GROOOW UUUUUUP I WANT TO BE A FORESTER...nejmeeeen. Jag har ingen jeffla aning om vad jag vill jobba som om 5, 10 eller 100 år. Men jag har en känsla av att jag kommer sitta högt. Hahha, asså jag vet inte, när jag typ läser om någon som bildat eget företag jag bah SHIT JAJA JA!! Men jag vettefan vad det skulle vara för företag.. DET KANSKE LÅTER GOTT!

Jag måste skärpa mig framöver. Jag kan inte leva fram och tillbaka. Det funkar inte så.


This is Natalie Portman. She's from google.


jajaja

Låt mig vara 5 igen. Snälla.


The beauty of bio

ASSÅ! En grej måste jag bara berätta. Jag älskar folks reaktioner när man går på bio, så bäst! Jag blir typ fett lycklig av att höra främmande människor garva, applådera och sånt på biografer. Hur fan kan man inte älska? Som när jag var på New Moon, och alla tjejer skrev när man såg Robert Pattinson- KUL! Ja, det ger feeling. Sen när Kristen Stewart kom på skärmen skrek en kille "BELLA!" och hela biografen garva. ÄLSKA! Igår så skrattade folk, applåderade, skrek och tjoade. Nu ska jag säga det en gång till! ÄLSKA!


googlepic


Måndag. Fuck.


Chinos- Topshop
Linne- Monki
Halsduk- Indiska

För övrigt ser det inte ut som jag på bilden! Men den är jetefejn!


Ett till inlägg denna afton.

Nu kanske det blir cheesy. Eller rättare sagt: det här inlägget är jävligt cheesy.

MEN!

Vill bara tacka alla fina vänner jag har. Tacka dem som verkligen bryr sig om mig. TACK SOM FAN! Och ja jag kan skriva det i ett sms eller säga det IRL, för alla de vänner jag vill säga detta till läser inte ens bloggen min, men...jag har så jävla svårt för sånt här...Så...Ja...

Kort sagt vill jag bara säga till alla de som vet att jag älskar dem att jag älskar dem. Puss och tack för att ni gör mig så jävla glad!

Bli inte orolig om du trodde att jag pratade om dig, fast du inte är med i nån bild. Betyder bara att jag inte älskar dig. SKOJAAAAAAAAAAAA

CRAJSY STJUPID LÖV

Jaha, jaha. Vad kan Ellen tyckt om den omtalade filmen "Crazy, Stupid, Love"?
Jag kan säga att det var inte så att jag fick kär-känsla som "alla andra" har fått...och den var inte ASBRA. Den får typ...6/10...tror jag. Den har fått 7/10 på imdb...så det är ju kul... WHATEVAH! SE DEN OM NI VILL. Grejen är den att jag inte gillar Steve Carell, usch, och han var typ huvudrollen OCH jag trodde det var Ryan Gosling som var huvudrollen. Too bad he wasn't...ganska nirriga googlepicturesPS
Vill tacka för alla jättefina kommentarer jag har fått den här helgen

Älskar höstmoln mer än höstsol

Det är så jobbigt att gå runt och halvkisa eller använda solglasögon hela jävla dagen. Nej usch. Då är gråa moln myyyyycket bättre. Värst av allt är snö. Som tur är finns inte det på hösten. För de som inte vet: JAG HATAR SNÖ!

Elina den fina gjorde mig kladhest!

Hej Elina och alla mina andra två läsare (mamma och pappa). Ikvällen var jag med Elina, men ni får inget säga till Emma och Amanda, för de får inte veta. Jag var depp för typ 4h sen, sen så stack jag till staden för att möta upp Elina, Jay och deras kompis Oliver. Det var kult. Blev kladhest! Bajsmacka. Hejdå.

 Åh tack!

EmmaHN: Vad ska du göra ikväll? Dejt eller??
Jag: Jepp!
Emma: VA!? ELLEN!! SKÄMTA INTE MED MIG!!

Jag ska ju inte på dejt...but still!

Klart vi är satsiga på TEG, vad får dig att tro annat?


Vikarie för Ellen King

Hello there all me children!
I want länka en länk, dagens ämne handlar om skor och sunt förnuft. Detta ämne tänker jag nu länka:
[LÄNK]
Damer och herrar, låt mig presentera Ellens kompis  (ovanför)
Jag har inget personligt emot dig Elina, men herregud, antingen är du väldigt skön eller jävligt dum :)
Och vi får ju för fan hoppas att det är det första.
Puss.

googlepic
/Anna

NÄMEN!

Vem har ändrat min design!?!?? 

Ja det är ju jag föfan!!

Är typ klar...FÖRUTOM! Att jag vill ha rubrikerna för varje inlägg 1000000 gånger större! MEN DET VILL INTE! Måste fråga nån som vet...ska nog ändra bakgrundfärg också

Fick en liten kick av mitt te-inlägg, ja bilden asså. Men jag kan berätta en hemlighet! På headern, i koppen, är det inte te...eller jo...men det är utblandat med vatten...och...SOJA! Fyfan vad äckligt. Nån som vill ha?

Te

Dricker te hos Mahina! Myyyyz!

 


Lite suddiga höstfoton

 

SKARP BILD! I just love the colours, ok!??!?
And yeah I know, varenda foto är typ suddigt eller grynigt (speciellt den sista, men älskar färgerna i den!) men så blir det... haha asså va, jag ska inte ens behöva försvara mig.

wtf.


1 month of music- Dag 28 - En låt som får dig att känna dig skyldig

MEH! Asså känner att det här suger. Och känner också att jag börjar ungefär hälften av de här musikgrejset med "asså" eller "men ååh" eller liknande. DET GÅR BRA FÖR MIG! Men den här är fan omöjlig. Piss. Aja snart är jag klar!! FINALLY!

New Girl

Zooey Deschanel är med i en ny serie called New Girl, och eftersom jag är hemma och inte har så mycket att göra, eftersom jag ledig idag (wehå) och ingen annan är det (nehö) så kollar jag på den. Annorlunda och jag gillar henne inte så mycket i denna serien nej. Men hon är såååååååååååå bra i 500 days of Summer!


googlepicDagens utfit..

Tröja- monki
Byxor- Cheap Monday
Skor- H&M
Halsband- RANOMULUS JAG VET INTE OKEJ!?
Gylf - öppen...?

Här har jag spenderat eftermiddagen

Bilder kommer nog. Måste bara be Cajsa-Maria och Amanda om lov............eftersom de var modeller...

Update: Bilderna kommer förmodligen inte komma...


Heii bloggewnnnnn!!!

ASSÅ IRL GARV IDAG ASSÅ! Jag, Emma, Jasmine, Daniel, Felicia och Maria var i Täby Centrum på BK (Hamburgar Kungen) och åt för vi orkade inte få kyckling med potatis en gång till. SEN var vi inne på BR av någon jävla anledning. Och så gick vi runt och klicka på massa knappar så saker började låta. Sen så var det nån bebisleksak som man drar ner så börjar den låta, så Emma ba: ÅH! Sånna här är sååå roliga!! Och drar dom så att hela kroken som den hängde i åkte ner. HHAHAHA L-O-L!Utställning och fika

 


This is how we do it in estet-media


Kort VS. Långt

Har så himla svårt att bestämma mig så att jag dör. I ena sekunden längtar jag efter att mitt hår har växt ut igen och vackert och långt, men i andra sekunden vill jag klippa av det. Har jag seriösa problem?


Har aldrig garvat såhär mycket i hela mitt liv.

Det är tre saker jag garvar åt nu, och de här sakerna har jag garvat åt i mer än 30 min...

1. Majzan! HAHAHHAHAHAHA
2.3. KHADIDJE, hahahahahahahah

JÄÄH JÄÄH JÄÄH, man BLIR JU COOL KIS

HÄR ÄR MINA TÅR! FINA VA! MINA BEN ÄR LENA SOM TVÅ SÄLMAGAR..!


ASSÅ JAG LACKAR, HÅLL KÄFTEN

Man ba vaknar av alarmet liksom. Ser att man fått ett text. Vad trevligt. Svarar. Får igen. Svarar. Sen vill somna om och vakna en kvart senare, kommer på att man har sovmorgon liksom. MEN JAG DAMPAR. För någon jävla granne (tror jag) håller på att bygger, så utanför låter det som en blandning av en helikopter och ett alarm. Man ba: tackar. Sen efter typ 9 minuter så jag ba...nej nu får det väl fan räcka! Så jag stänger fönstret som jag alltid har öppet när jag sover. Ingen skillnad...ALLS. ASSÅ JAG LACKAR. ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT HÅLLA KÄFTEN. Sen 5min senare måste jag ändå gå upp. Jaja. FUCK YOU.

Sen när jag beger mig mot tåget märker jag att det inte alls är någon granne, det är från Mörbyskolan det kommer eftersom de ska bygga en gym där typ. DÅ LACKAR JAG ÄNNU MER. Asså det måste ju låta över hela jävla Stocksund! AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGG PIRATE!!

Water for elephants

Värd att se, skulle dock säga att den borde ses med surround och värsta skärmen. Första gången jag såg den grät jag. Men se den helst bara en gång.

 


Coverse någon?Har ett par converse som jag inte kan använda eftersom de är 2 storlekar för stora för mig...Storlek 40! Skorna är köpta i Kina och är oäkta. Men ser mycket äkta ut. Och ja...jag fick dem av en kompis, men som sagt alldeles förstora. Om någon är intresserad så kommentera...

Awsså Mammaaaaaa

Jag: Mama jag vill ha en Onepiece
Mamma: *kollar på mjukisdressen jag har på mig* Äh du kan ju sy ihop den där..!!


Bilder från det så kallade "ARKIVET"

Man ba: jaha, vilket jävla arkiv..?Ellen goez nerd

Asså sicken dag! Som ni såg i förra inlägget träffade jag Gina Dirawi (AnaGina) som är en komikerbloggerska och typ den skönaste personen EVAH. Jag, Emma och Alice var inne på H&M och sen så hörde jag nån som ba "GINA! GINA!" jag ba, haha kul, vi som pratat mycket om AnaGina idag. Så jag bah: NU GÅR VI TJEJOR! För jag orkade inte vara kvar. Emma och Alice ba: okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...
Sen när vi kom ut så log de fett mycket och ba hihi, jag ba: vad? Dom bab aab ba ba b ab bbaba ba aba: Det var AnaGina!
Jag babababaaa: VA!!?!?!?!?! OMIGAD
Sen gick vi in igen, dels för att Alice ville kolla på nagellack och dels för att jag ville se Gina. Så vi gick in och sen så kollade vi på henne lite och sen gick jag fram till henne och babababa: Jag ÄLSKAR dig!! Hon bababbaba: Åh tack! Typ.
Det roliga var att hon såg fett bitchig ut först och jag ba shiiit manN tänk om hon är fett oskön i verkligheten. Sen nör vi började prata med kvinnan så var hon fet nirr!

Sen gick vi hem till Emma och bakade, hihihihihihi. Eller. Emma bakade, jag och Alice åt. Det var gott!! GIINA DEN FIINA

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK.Update: Emma (vänster om Anagina) garvade så hårt åt hur jag såg ut på den här bilden, så mitt självförtroende dog helt. Tack Emma. Hon tyckte jag skulle blurra över mig, sen sa hon "Nej förresten, det är bra att du kan bjuda på dig själv!" Tack Emma! En positiv grej är iaf att jag uppenbarligen inte ser ut såhär normalt. Och det är ju bra.

 


Topshop vs. Monki

Sitter inne på Topshop och väntar på Emma och Alice som provar kläder. I våras och i somras hade topshop myyyyyyyyycket snyggare klädee än vad de har nu.. MEN MONKI! Älskar typ alla kläder som finns inne på Monki nu, så jävla snyggt. Blir ju fattig, kanske borde skaffa ett jobb...

KOLLA VILKA FINA SKOR PÅ TOPSHOP!

 


Hey mina birds

HEY PÅ DEY! Eller som min kompis brukar säga "VILL DU BAJSA PÅ MEEJ?"

Just nu sitter jag och får ångest över mitt sjukt ostädare rum. GAAAAAAAAH!! *ÅNGEST*

Jag har inte ens tid att städa det, like evaaah. Påsen den ligger där på mark-en. Har hundra påsar på mark...golvet heter det ju, hihi. Anledningarna till varför jag inte hinner städa är trefaldig:
- Jag vill inte
- Jag orkar inte
- Jag hinner inte

BRA VA?

Känner mig så jääääävla seg och o-rolig. Asså inte orolig. Utan bara allmänt okul.
MEN! Nu ska jag bege mig för jag ska till stan om 20 min...WHAT!? KOMMER ALDRIG HINNA VARA DÄR SOM 20!!! SHISE MARAJSE!!!

RSS 2.0