Vad hände med värmen som smekte mina bruna lår.


Tänkte skriva en djup titel, vad tycker ni? Och bortse från det faktum att det inte varit särskilt varmt denna sommar över huvud taget. Och bortse från det faktum att jag inte blir brun.

Har precis börjat skolan och har precis börjat frysa ihjäl. Kommer verkligen inte ihåg denna kylan från förra året, så jag antar att det är någon ny grej i år. Typ som våra nya klassrum nere i källaren. Onsdag blev dagen idag och onsdag blev dagen som vi fick prova på de nya klassrummen där man inte får dricka te och äta kaka. Onsdag. Underbar dag. Skjort-dag. 

Hur som helst så jag till frizzan idag. Ska färga mitt hår och även typ såhära toppa det. Nervös? Mja. Skyller det på Cuntan i så fall. Anna Sandell har nämligen gjort mig en aningen nervig och osäker, men jag säger såhär: skit i den fittan. Ursäkte ordval.

Hoppas just du har en trevlig dag.

Best regards, 
Ellen
 
 

Min lilla thing med lakan

Jag tänkte börja både skol och bloggstarten med att berätta om den lilla del av mig som är så himla perfekt. TYP. Hah lol what? xD.

Seriöst dock. Jag måste ha rena å fina å raka å sköna lakan. Jag sover fan där. Det ska inte vara annat än rent. Å ja, jag vet mycket väl att lakan blir smutsiga av massa skit när man sover där å torkar av sig allt som dagens äventyr har gett dig(......). Men byt förfan lakan ibland. Å bädda fint och slätt. Om ni bäddar som jävla apor så är det ju inte en chans att ni kommer sova bekvämt. Jag vet att det är jobbigt att stoppa in täcket i lakanet utan att kliva in själv å se ut som ett spöke, men det är värt det ska jag säga er. Och om madrassen åker av lite...TA UPP DEN IGEN. DEN SKA VARA PÅÅÅÅÅ SÄNGEN. Tack.

Jag tror det är de här sura tanterna som har kommit in i mitt sinne. Ni vet de där tanterna från Rent Hus. De visade något avsnitt där ett par inte hade bytt lakan på flera år. Och de använde inte ens underlakan. ASSÅ USCH. Jag ska säga er, att man kan bli allvarligt sjuk. ALLVARLIGT SJUK KAN MAN BLI. Hem å bädda ordentligt nu.

/Sjuk.


;P

RSS 2.0