2 bilder från idag


Hälsning från sälenbilen

 


Sälis

Aa ni var ju riktigt jävla svinkassa på att gissa låt säger jag bara.

Ska till Sälis imorn och är riktigt taggad! 

Vad jag inte är taggad på är Gina Tricots vår/sommar-kollektion. Ja men vad bra. Ta snygga shorts och gör dem mainstream. TACK!!!!!!!!!! </3

Gissa låt: Duunduunduuun dundunduuun dundunduuun. Pris kommer bli utdelat.

Jag vet inte varför jag går upp på morgonen, borstar tänderna och gnuggar grus ur ögonen.

Lite morgonfilosofi för era trötta ögon. Precis som jag vet att just du vill ha den. Morgonfilosofin alltså.

Det här med prinsessan, u know ladies and others, is not really something I care about. Jomen asså det är liwxxommm bah what evahh xD

Tänk ändå att det föds bebisar varje dag och nu bara för att hon är kunglig så är det svinspeciellt, jojo jaja, kungligt, aja, men vadå, våra kungligheter är ju som leksaker från mcdonalds, man vill egentligen inte ha dem, men man har kvar dem för att man kan.

Så tänker jag.

För övrigt ska jag till Sälen på sönda och va där i en vecka, ska bli så jäääävla svinnajs! Åh vad trevligt det ska bli. Och med det vill jag bara säga tack. Och som sagt som sagt som sagt: följ mig på twitter för fan!!!!!!!!!

@tokfjant

Shorts, where arthoguhhghghghOG?

Vill ha ett par short är vad jag vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ett par bra, höga, fina, snygga shorts, vart finns dem!?!?!? I DONNU. I DONT KNOW. Fan asså lackar. Usch, länka fina short om det finns för jag börjar tviva alltså. Och inte shorts från nån jävla tumblr eller nån amerikansk bajshemsida där shortsen kostar 1000:-/st. FAN. Fuck off.

SÄMLA, schälvklart homemade


<3


Den flygande grisen

Vad är grejen med dessa pratande hundar? Liksom, överallt är de, och jag och Linus kan inte vara annat än imponerade. Varför är inte min hund speciell? Varför är inte min hund magisk och liksom talande? Precis som Gud sa till Jesus "OJOJOJ" vid sina misstag så säger hunden nedanför samma sak, vad vill han säga med det? Och is it possible to make one myself? Is it true?Jag orkar seriöst inte med er!

JAG ORKAR INTE ER! Tror inte ni att jag har tillräckligt många saker att tänka på?? Herre-gud jag får panik varje gång jag kommer ihåg tanken att jag faktiskt har en blogg! Och nu blir det här tydligen ett såntdära förlåtattjagintebloggarsåmycket-inlägg, sååååååattääähhhhhhhhhhhhhhh. Fan, förlåt hörni, men som sagt har jag inte någe internet och inte heller någon blogg inspiration.

Igår vare alla hjärtans dag och jag hade bakat riktigt fint till klassen! De blev glada och älskar mig väldigt mycket. Sedan gav jag en keps till min lilla Linus, han blev go och gla <3Söt.

Shoo bloggish

SHO BRE!
JAG ÄR linus. från linnnus.blogg.se (i know you be readin' fool)
grattis på födelsedagen alla som fyller år!!!!!!! PEACE BE WITH yoU

fick une keps av min underbara filckvän idag på ALLA hjärtansdag xD <333 puussss

Ehhh HEJ

LKM SUGER. BALLE.

Hej klassen!

Va?

Nej.

okej.

OKAAAAAY.

Såg ni kontoret igår? Aa fan vad man trodde det skulle var't bättre. Ja faktiskt, kul ändå att hon Filippa från Centralskolan var med! Ja, men annars var Björn nog bäst, med Dorsin såklart. Jepp.

Ogillar förresten små tjejer (alltså tjejer i min ålder) som lyssnar på Snook och älskar Snook för att Daniel och Oskar varit med. Fuck off xD

GUUUUWD ELLEN DU MÅÅWSTE UWPPDATERA MEER

Jaja, men mitt internet är meganera, so suck on that bitches. Jag sitter och whinar dagarna i ända, när jag inte är i skolan. Det är allt vetvärt.. vetvärt..öh. okej. Hörs.

:))

Verkar jag glad? Men så trevligt att ni tror det då! Nämen läget är ganska stabilt för stunden, dock är jag så satans trött på vädret (jasså vi snackar väder nu också..)

För vartannat steg jag tar så glider jag ju bakåt ett steg så det tar ju dubbelt så lång tid att komma nånvart! Så säg fan inte att ni gillar snön för då kan jag ju säga såhär; att sluta läsa denna blogg-en!

SCHÄMT! Behöver alla mina läsare<3333333333


What I am


Nä--näämen tj..tjeenare!!!

Hej blogg.

Vettefan egentligen vad jag ska blogga om för intressant. Är hos Linus nu, vi spelade lite halvtkasst spel av Mario Party 5 på gabecube. Vi vann ju överlägset utan att vinna kan man ju säga. Jag kan också säga (massa saker som ni dock slipper höra) att jag saknar Emma, min Henriks son. Eller okej, hon mutade mig att skriva det, vet inte om jag känner så i hjärtat egentligen. Fan, får ont i armarna av att skriva, soo..

Linus kollar tydligen på en jeteviktig battle och jag låter honom göra det (lol) för han jämförde det som att Adams-Ray och O.L skulle hångla i ett klipp på utube. Såå.. jag är en sådan förstående flickvän.. xD

Lackar dock på att hans mac inte har sånhära touchgrej på musplattan.Anna


villintevillintevillabsolutintelängre

Nu är det så kallt så att det inte går att vara positiv längre.
Nu är det så kallt att alla kroppdelar ramlar av.

Så kallt är det.
En grej ska ni veta..

.. och det är att snart kommer monstret till er. Och nej, jag pratar inte om slender man eller excorsisten eller aliens, jag pratar om monstret som drar mig till viljan om bättre tider. Sommar snart va?

Jag kan säga såhär..

Att med Wallin ute ur bilden så hänger jag numera med "Gina Tricot- tjejerna" aka Angel, Ercan och Anna. Det är speciellt... Men jag antar att den tydliga linjen mellan Danderyd och KnivÅkersberga är starkare än jag trodde. Men jag gillar dem ganska mycket emellanåt.

I övrigt så har min mor börjat följa mig på twitter. Och det känns ungefär som om hon skulle kolla på mig när jag sover. Vilken hon kanske gör numera.. vem vet vad hon har hittat på. 

Och mer i övrigt, har jag en svinddag, alltså en dålig dag. Var svintaggad på att ta med kameran till skolan och fota vid tåget på mörronen när solen gick upp men sen så glömde jag batteriet i laddare, classic fucking stupid misstake xD

Hejdå.

RSS 2.0