Nu får ni fan ta och lugna ner er.

Det här kommentarsfältet som finns här nedan är inget jävla krigsfält. Ingen tvingar er att skriva något, även om det är trevligt. Så.. jag antar att jag inte ska klaga.

Jaha, vad har gamla Ellen varit up to? Jo hon har väl inte solat i alla fall, det syns på huden hennes. Det har varit skitväder och det gör mig lite småbitter sådär, även om jag vet att det är 93% chans att livet kommer gå vidare. Annars har jag väl mest chillat med min så kallade pojkvän och även velat fram och tillbaka om Way Out West. Nu har jag bestämt mig för att .... brbmstbrstbrstbtrbrbbmm (en intressant trumvirvel)... för att gå! Först jag ba jamen även om jag inte vet så många artister, artistovetande som jag är, så är det ju ändå Bon Iver och Florence + The Machine. AND THAS ENOUGH FOR ME LIXX. Senare upptäckte jag att The Black Keys var bra. OCH SEN SÅ SLÄPPTE DE LALEH OCKSÅ. LALEH ÄR LÖS.

Hur som helst. Jag vet mycket väl ANNNA, att jag inte har bloggat på sistone, så varje liten tweet du gör kan du ta och stoppa upp i rövhålet ditt, å så ses vi snart. Tack å hej. Liverpast-ej. 


(och för att tjejen inte ska klaga så får jag väl säga foto av Alice Hägglund aka Häggisgnäggis iaaohhuii)


/En cool tjej som har skaffat nya kläder ;P
RSS 2.0