hemskt mycket hej osv.

Hej mina vänner! Här sitter jag och ser glad ut, trots dessa panikattacker jag lyckats få sen klockan 14, alltså under 2 h. Med gråten i halsen ska jag nu berätta vad jag har hållit hus den senaste..dagen. Jo jag har kollat på den hära filmen... u know... hmm... yeah Sagan om Ringen! Denna film har jag då aldrig sett förut, så nångång måste man väl tvingas. Tvingandes gjorde av Linus så en applåd till honom. Jo, det är väl rätt bra ändå, bättre än Harry Potter och Star Wars. Tror jag. Är osäker på mina åsikter. 

hehe. Jaja, ikväll ska jag träffa mina vänner Whitefeather och Mikaelsdotter, och jag ska fota dem med min nyinförskaffade engångskamera. 

Tjing.


Fortfarande ginger efter att ha färgat håret ännu en gång. Tjoho.

OMG I CANT BELIVE IT

Hej bloggen. Jag ska nog döpa namn på dig osv, kanske till något mer som passar mig, "en gingers bästa dagar" eller "från en rödtopps perspektiv". Men vänta nu är, har jag missat något? Kanske ni tänker. Jo just ja, jag är numera ginger! Jo det var ju såhär att jag som en gång i tiden var blond, men som får mycket mörkare hår på vintern, bestämde mig för att en dag som denna köpa hem en flaska blondin. Jag bestämde mig alltså för att blondera håret.

Men det gick åt helvette, som man säger i skåne. HELVETARSHELVETE. Jag är ginger. Jag har inbillat mig själv att jag överdriver, men vad fasiken, kolla själva på bilden!!!!!!! JAG DÖR. I guess, I do not have a soul as I thought. Good day.Plus att DENNA låt spelas i mitt huvud, fast istället för "singel" så sjunger Natasha "ginger" ...


Men seriöst dock, ska tillägga att jag överdriver. Bilden gör ingen rättvisa åt mitt hår.

"Morgon"

Tja, detta inlägg skulle egentligen publiceras runt 9, men tyvärr fungerade inte blogg.se då.

Doger morgon!

 

Här sitter jag ich lyssnar på musik som jag lärt mig från käre Linus. Lärt mig att gilla alltså. Han är den enda som gör det utan att tvinga (till skillnad från resten av de jag känner, if u know what i mean...)

 


Jag kan ju säga såhär, jag har icke skapat en enda av dessa listor.

Det är skönt att ha lite mer hiphop än snook i lurarna, (även om det är mes-hiphop) det är bra vid kaxiga humörs-dagar.

Här sitter jag hur som helst och lyssnar på Mofeta & Jerre, och dricker te. Not true thou, dricker ej te än.Hejhejhejhejhej

Hej i stugan! Efter cirkus en och halv dag hemma i sjukasängen så är jag trött på att vara ensam med endast mig själv som sällskap. Så nu är jag här igen :) I skolan :) Och lyssnar på Susannes (min handledare) ljuuuuuuuuva stämmar. Jag ser AFEs nackar och skickar lite hatiska blickar. Enligt källor så var AFE oacceptabla igår.
NOT O-K-A-Y. 

Nej nu kanske man ska ta och lyssna fo real xD I helgen hoppas jag på detta: hinna träffa Elina och Emma, Hinna va med Linus, Hinna vara med E&C (EJ A FÖR HON KAN INTE) och hinna gå på brunch på Lidingö för att sedan åka TVÅÅÅÅÅ TIMMARS resa till Skärgårdsstad! Mums.


TARDSSSSSzzzzz xD

Arghhhh

Hej nu tänkte jag skriva ett litet inlägg. Läs det om ni vill.

En grej jag tänk på är varför vi elever i skolan inte får välja lärare? Vårt betyg i ämnet grundar sig helt på våran egna prestation, dock består typ hälften av vår egen prestation av lärarens lärarande och attityd. Om man inte är nöjd med en lärare, så blir man ointresserad i ämnet och får då lägre betyg. Varför ska lärarna "delas ut" slumpvis när vi elever kan välja själva vilken lärare vi trivs bäst med. Sägs såhär att man går runt å snackar med alla lärare innan man börjar skolan, och sen får man typ önska lärare. Fy fasiken vad schönt det vore. Hatar att man som elev nu inte ens har chansen att byta lärare? Whats up with dat?

Tack det var allt för mig.

Och nu en del-fin bild.En sånhära lista som är kul att göra, but not so funny to read xD

Favoritcafé: Det här med att fika kanske inte riktigt är min grej i och med att jag har ett så kallat pengaproblem. Men Blå Lotus I like.
Favorittidning: Cosmopolitan ofcccccc xD ^ ^ :**
Bästa saken som händer på vintern: Äta pepparkakor och lussebullar
Favoritplagg i garderoben just nu: Syratvättade jeans från Beyond Retro
Längd: Tja, någonstans mellan 168-170 cm
Vanligaste färgen på mina kläder: Blå kanske
Mig själv med tre ord: filosofisk, emotionell och burdus. Nä, venne (:(:
Jag tränar: HAHA.. kan ju säga såhär; har haft ont i ryggen ett tag och efter mycket omoment så visar det sig att jag ska träna mer.
Höger- eller vänsterhänt: Höger!!!!!!!!! - hänt.
Humör just nu: Trött, seg.
Är det nåt du absolut inte äter: Bajs kanske. Äter dvs det mesta.
Kläder just nu: Sweatshirt, harmesbyxor.
Vad sa du senast: Hej då.
Fisk eller badkruka: Tjadu, beror på temperaturen på vattnet, he he he.
Spelar du nåt instrument: Alla instrument i världen. Om det endast är Ukulele och trummor.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Ho ho ho.. slösare
Har du några homosexuella vänner: Mjao, känner ju iaf en del bisexuella
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Mjao
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jadu, inte mer än 3
Vad ska barnet/barnen heta? Tycker att Elliot och Liv är fina namn.
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Mjo, det beror på vart man kittlar mig..he he he...
Rädd för insekter? Myror nej xD Men typ kackerlackor, ja xD
Största svaghet: Bitch Please... Är ganska kass på att lyssna dock.
Det här är jag bra på: Gosh, det mesta. Vet inte.. klaga kanske xD
Bästa bok? Aahh mmmmm, very good question my dear sir but I don't really have an answer
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Awsså det beror ju på humör
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Maybe, kanske
Stökigt eller välstädat? Well, kan ju säga såhär. Det är ofta jag säger innan jag bjuder hem en kompis "Dock är mitt rum ganska stökigt..". Sen kan jag ju även säga att min iofs ganska perfektionistiska kompis tycker mitt rum är stökigt när det är välstädat. SÅATTÄHHH.
Gillar du att sjunga? Jaa, dock är jag inge bra påreh ^_^
Anser du att du är stark? ARGHHH, nä inte särskilt. Som Anna Sandell ungefär.
Kaffe, te eller inget? TE
Civilstånd: Mja, beror på. Schämt, har Linus.

Kul vuxenhelg

Hej bloggis ^.^

Denna helg har jag ägnat mycket tid med större delen av min klass. I fredags var jag nämligen på klasskalas, det var mycket angenämt och trevligt! Bättre än förväntat! Linus var så fin så :) :) :) Med fluga å allt :) :) :)

I lördags var jag endast med Linus och vi såg den hära, den hära, den hära.. KVARTERET SKATAN. Filmen asså :) Den var kul. PUNKT.

Igår var jag med A&F&E (Affe) och Amanda Wallin. Vi spelade in våran musikvideo och det var kallt som tusan, speciellt för Felicia som sprang runt i nattlitte, barfota. Cred to her xD
S.N.DUBBEL-O.K.

Adrenalinet sprutade åt alla möjliga håll när jag äntligen, en vecka senare, fick mitt paket i brevlådan. Jo vadå? Ni vet väl att jag lyckades spendera hela mitt studiebidrag på endast 24h. De första 150:- la jag ner (troget fan som jag är) på följande saker:
Den ack så fula snook-tshirten och den okejade snook-påsen, hittar ni (I know u want it) HÄR

Kony2012

Jag orkar inte ens ta upp det här. För såhär är det: man kan inte lita på allt på internet och därmed ska ni inte heller lita på mig. Vad fan vet ni om vad jag gör på fritiden. Jag kan lika gärna vara en mästare och ledare över 10 000 barnsoldat. Men det är jag inte, vill jag påpeka. 
Ta det med en nypa salt.

Men seriöst, stoppa'na.

Guldgruva

Tack och förlåt! Men nu ska ni höra något makalöst! Och det är INTE att jag fått så mycket inpiration till att blogga de senaste tre timmarna, utan detta inlägg ska handla om någonting helt annat.

Det var nämligen så, att vid min vanliga "flashback-runda" så kom jag över något exeptionellt. Vadå? Jo jag talar givetvis om gratisfrågor. Gratisfrågor till 118 100. Jag har nu i min så kallad mobiltelefon, 10 frågor att skicka till 118 100. Först skickade jag till fel flashback-männska, men han sa åt mig att göra om, och det gjorde jag. Rätt lyckades jag också göra. Så nu ligger de 10 frågorna där, och bara gottar sig och väntar på att användas. Bra start på veckan! Mums!
And babies: I'm back!

RSS 2.0