Vilka idioter det finns där ute...

Asså. Fy fan vad hemska människor det finns! Vem skriver sånthär???? Det är inte rättvist på något sätt!!! Man kan faktiskt inte veta hur jag ser ut bara genom en bild, och bara för att man tycker det behöber man inte skriva det på bloggen!! Man blir ju lessen??? Det sämsta är att hen inte berättar vem hen är, utan skriver "jagälskarhästar" och lixx, hur många finns det inte som älskar hästar?? Så lågt och fegt att inte ens skriva vad man heter!!! Ja, då MÅSTE man ju ta upp det på bloggen, vad ska jag annars göra!!!! mvh Arg Tjej!!!


Hela varvet runt

Hejhej! Nu sitter jag här och tar en runda på facebook. Ja ni vet, man kollar in, kommer in på nåns profil, kollar profilbilder, tänker "jaha, fan vad tur att jag ser ut så där" eller kanske "gå och dö, ja?". Hur som helster så satt jag och kollade min vanliga gamla runda, då jag börjar inse när jag kollar bland en random tjejs profilbilder (herregud låter jättekonstigt att jag sitter och kollar på alla möjliga folks profilbilder bara sådär men jag får hoppas på nu att detta är en helt normal sak att göra) då jag inser, att dessa bilder har jag redan sett. Jag har helt enkelt gått hela svenska varvet runt. Jag har sett ALLT. Det finns ingen annan förklaring. Herregud.Drar nu. PEACE.

MVH COOL KRÄFTA

URSÖT YAO


SommarkänslaHar haft denna lilla låt på hjärnan hela dagen. Allt tack vare Linus som visade mig den. Jag blir glad och fylls av sommarvärme. Well and thats that for now. Byebye then.

Hej färgade och blekansikten
Fotade lite i regnet i fredags, och enligt mig själv så blev det alldeles underbara bilder. Lyfte sedan upp en snigel för att prata med den lilla. Linus skrek som en tjej.

Med vänlig hälsning, fågelfobi

En svala flög över den blåa himlen. Den vackra fågelns ljusa skri hördes högt över de röda villorna, vars färger hade bleknats i den varma solen.

Skämt.
Hatar fåglar, seriöst, fyfan vilka äckliga djur. De enda de gör i deras små meningslösa djur är att hacka sönder folks hjärnor etc. För er som inte har någon vidare koll, så har jag nog en slags fågelfobi. Svanar är svinäckliga, och kan seriöst döda mig om de får chansen (och säg inte att så farliga ärom inte för JOHO DET ÄR DE!!!). Duvor, skator, fiskmåsar, pelikaner, påfåglar (usch, skansen) och SVALOR!!!! EUUUUW. Svalor är sådana fåglar som flyger nära ens huvud så att man ska bli van, sedan när man är van så attackerar dem och hugger ihjäl en. True story.

Min käre mor tror att min fågelrädsla kommer från när vi var på Mallorca på ett vattenland. Direkt när vi kom in efter att ha betalat inträde så blev jag påsatt av en papegoja. En man satte denna äckliga tunga håriga papegoja på min axel och jag fick fullständig panik.

Efter det så tror jag att varje liten duva på stab vill mig illa. MEN JAG LOVAR MAMMA DE VILL DEM!


Käre vänner, ni lever bara once

Hej. Nu får det räcka hörni. Yolo har jag hört för mycket av och är trött på den skiten. Yolo hit och yolo dit är allt jag hör. För er som inte vet så står YOLO för You Only Live Once, och det antar jag är något som tumblrare och weheartit-människor har kommit på och infört på ett fantastiskt sätt i denna värld. Men.. chilla.

Men seriöst dock, YOLO, så ta vara på livet.

Teater som en kulturare

Det var ett skämt, shit, ni behöver inte bli arga över det faktum att det inte var Linus Hager som skrev igår. Men jag yttrande aldrig dem orden, faktiskt. Det jag gjorde var att jag skrev ner det han sa, och lite till.

Nu sitter jag här och bloggar medan Linus läser baksidan av flingpaketet...okej femåring HAHAHAHAH xD

Vi ska på en teaterföreställning som heter "Tillsammans Är Vi David" och även om jag och Linus båda är väldigt kulturinsatta så är det inte vi som har bestämt detta event, utan vi ska dit med skolan.

Så iaf så borde jag väl bege mig.. Roligare inlägg än såhär får ni inte. TYVÄRRMANKANINEFÅALLT.

Linus Hager här

Yao hey bre.

Jag heter Linus, bor i Uppsala, jag är stationerad i Uppsala Univeritet där jag pluggar juridik. Jag gillar att kolla på film och äta werters orginal. Något som jag inte gillar är att tömma min soptunna och damsuga under min säng. Min favoritlåt är "On the floor", speciellt när de sjunger om att nån ska sucka som en whore.

För övrigt kan ni kolla in min nya låt här nedaför, den är grym yao ^ ^


Ooo ii, aa oo ii

Papart two.

Hej mina läsare m.fl. Här sitter jag på FTP (film och teveproduktion, hehe ni vet såndär media) och gör inte ett skit. Jo bloggar förstås. Har varit borta ett tag av privata skäl och oj vad vuxen jag låter. Som ni säker märker om ni bor nära mig i svealand, så har det varit megahärligt väder utomhus! Lilla jag lyckades till och med bränna näsan min och övre delen av pannjäveln. I övrigt denna vecka har jag haft mycket men också mycke kul. Det är aldrig fel att snurra runt blinda och kiltmän i torktumlare. HOhoho. 


RSS 2.0