OnE LoVe oNe LiFe

Medan Erica spelar hästspel brevid mig och Linus gör beats på andra sidan. Och Felicia och Anna sitter och sjungskriker ett kvarter bort, så försöker jag tänka ut mitt liv. Oj, där sa svenskläraren just Swag och fick allas uppmärksamhet. Go Tompa.
 
Snön har fallit, har ni märkt det? Hur den sakta ringlade ner från himlen ett par timmar sedan. Den vägrade stanna först, men efter timmar och ännu fler timmar av snöande så stannade den tillslut. Vad detta innebär? En blind Ellen, en Amanda som inte kommer till skolan, och en å annan förkylning. 

Är taggad på;
- Köpa en julkalender
- Bygga pepparkakshus
- Se grinchen (Caroline, Alice och Emma, vi ska se grinchen :) <3)
- Köpa julklappar
- Slå in julklappar
- Inte behöva rimma/limma/glimma

Vad jag vill ha i ett paket;
- Kärlek
- Kanske ett sims 3 spel men vet inte vilket
- En liiiiten kameraväska som man kan ta med sig lätt i väskan
- Mer kärlek
- Snygga saker 
 

Jag leverpastej

Kan ju simpelt meddela att jag är svinglad. Det blir så man blir när man plockar fram ett par gamla bilder från internet som föreställer ens klasskamrater iklädda vita läppar och tuperade hår. Ja, jag pratar självklart om fjoritsar. Men nej, ska ej visa bilderna här på bloggen... (varsego AFE)

Annars då? Ja annars kan jag ju säga att de flesta leksaksaffärerna har börjat bättre sig angående genusfrågor. Klicka HÄR om ni inte tror mig. Och visst kan det se fånigt ut, men jag tycker det är viktigt att börja någonstans, speciellt för barn. Det gör mig mycket frustrerad när tjejer tvingas ha rosa dockor och killar tvingas ha blåa bilar. Och de kanske inte tvingas, tänker ni. De kanske väljer det själva. Men det är väl inte så jävla konstigt när vårt samhälle runtomkring ser ut så. SÅ, där får ni höra. Och läsa. Och lära. 

Jag ska faktiskt själv.. göra en film om denna fråga, i en skoluppgift vilket kommer bli elegant. Kanske kommer finnas en så kallad möjlighet att se den här om en vecka eller två. Håll utkik. 

Till sist vill jag meddela att Linus befann sig på skolans teveapparater idag. Detta kommer han göra ett tag till, så till er i TEG: lugna er, det finns chans att se'na. För er som inte går TEG och tänker "Linus är ju en sådan prins, får jag kanske ta ett getöga på denna unge man?" så finns det faktiskt på internet (som de flesta saker gör nuförtiden........inklusive bilder på Erica med rosenröda kinder och lite för mycket mascara) och jag länkar det HÄÄÄÄÄÄÄR

puss


Timbuktu

HEJ! Igår kväll var jag och mor och Linus Hager på timbuktu på hovet. Det var skojs. Jag hade dock ont i huvudet och slutet på konserten var lite segt men annars flöt det på bra. Linus blev väldigt glad då Chords och Supreme steg upp på scenen. Linus har ju en liten crush på chords och påstår att han är bättre än Oskar Linnros då han gör precis allt själv. Jaha, men Linus, smaken är som baken!!!!! Har ju inte lyssnat jättemycket på chords men gillar DENNA låten och ni vill höra lite hur han låter. De tre körde hur som helst Det löser sig. Så det var ju kul. :). :). Sen så sa Timbuktu (innan han skulle köra Resten av ditt liv) "Jag vill bjuda in en kille som hjälp mig mycket med musiken och hjälp mig att göra följande låt.." då var ju jag helt säker på att Oskar Linnros skulle kliva upp på scen (vad han skulle göra vette fan) eftersom det är han som har producerat den låten. Men nej nej, då kliver nån annan skäggig ( ja OL har ju skägg nu för tiden) man upp på scen. Aja, lär ju se Oskar Linnros mycket år 2013 när han släpper nytt ;)


Vad som hände idag för ett år sedan.

Igår för ett år sedan. Alltså den 16e november. Så fick jag ett mail, jag fick ett mail som sade; "Din dator är klar att hämtas." Därför var jag den 17e november väldigt glad. Dock så såg jag Linus. När tåget på morgonen på torsdagen den 17 november åkte förbi stationen vid Täby Centrum så såg jag Linus. Och tänkte fan, nej, hoppas han inte går på min vagn. Ni vet, när man ser någon som man kan hälsa på, men det är egentligen det enda man kan göra, för vad fan ska man säga mer. Som tur va, satte han sig i en annan vagn.
 
Som tur var, stannade han även på stationen när vi klivit av för att prata med en kompis. Detta gjorde att jag fick en försprång, jag hann en bit framför Linus vilket gjorde att den stela händelsen inte skulle hända...eller?? Linus trots han ganska korta ben, lyckades komma ifatt mig (inte med flit dock) och när jag såg hans skugga bakom mig vände jag mig om och hälsade.
 
Och nog var det stelt men jag babblade på om att jag skulle få min dator, och var glad. Medan Linus tyckte nog bara "jaha...vafan?". Känns som jag pratade för mycket med honom redan då. Men vi gjorde sällskap till skolans ingång och där så stannade jag i receptionen (för att hämta ut min dator) och Linus gick vidare. När han sedan upptäckte att jag inte var efter honom så kom han tillbaka (haha, så söt). Så vi stod och prata och hämtade min fiiiiiinnaaaaa nyyyyyyyaaaa datooooooooooor :D Om denna diskuterade lite om vad som va nytt. OCH OM LINUS NYA IPHONE 4S, juste...

SEDAN så övertalade jag Linus att sitta brevid mig på lektionen och så gjorde han det (och varför jag ville det var ju lite oklart men det ville jag for some reason). Och det var där vi började. Jag tror att tisdagen efter den torsdagen så bytte vi mobilnummer och vi började smsa för fullt. Snipp snapp snut och så var det förhållandet igång.

 
Alice Hägglunds bild ;) 

GIFERShahahahaha orkar inte hur klassisk den första är. Händer mig ALLTID.

Frank Ocean - Channel Orange

Jag vet att jag är efter. Men jag gav det en chans i somras. En enmnutschans. Jag gav albument en minut. Detta endast för att han skulle komma till Way Out West'12 (vilket han sen inte gjorde..) Gillade jag det inte? Nej! Men jag var hos Anna-Mahina någon kväll där hennes kompisar spelade albumet. Jag vet att jag tyckte det var okej. OKEJ. Men sen... en låt.. jag bah FUCK SHIT VAD BRA. 

Nu lyssnade jag, nu påväg till skolan. Och i allmänhet är albumet charmigt, det känns på något sätt som att han sjunger på ett hiphopigt sätt. Och jag menar inte stilen i låtarna, jag menar liksom.. flowet...typ. Det låter lite stört ibland och det var lite konstigt. Men det var charmigt, på ett sätt. Men den andra låten på skivan, "Thinkin bout you"(som jag kan tänka mig är den populäraste) fick jag typ väldigt starka känslor för. Kanske inte versen, då det där konstiga "flowet" kommer. Men refrängen... gosh, It's lika an emotiontrain.............

Vet inte vad jag ville säga med detta, men hejdå.
 
 

Varför jag älskar..

1. Skolan
2. Eleverna
3. Linus


 
 
Oh you guuuuuuuys <3
 

Ta detta från ett (gammalt) twilightfan.

"Jaha, hon är sån. Sån som har läst fyra böcker på minst 400 sidor vardera. Hon som har förälskat sig i Edward och Bellas förundrade kärlek. Hon som har gått på alla premiärer (nästan!!!! Man var ju lite för ung för att gå på första filmens premiär, såg den istället nerladdad med den värsta kvalitén ni kan tänka er) och skrikit sig hes när Edward har visat sin bara kropp. Hon som har tvingat med sig kompisar, hon som har dränkt dem i berättelser och tankar om den fantastiska sagan och dess förtrollade värld. Hon är sån.."

Jag gråter en skvätt när jag tänker att det är över. Eller så gråter jag pga slutet av sista filmen. Och jag vet att jag säger detta efter varenda twilightpremiär jag varit på, men G-U-D vad den var BRA. Och den här filmen var bra, på riktigt den här gången tror jag till och med. Det finns ett faktum. Med ett undantag. Filmerna blir bättre och bättre, får bättre och bättre regissörer. Med ett undantag. Breaking Dawn part 1. Den var faktiskt inte så bra. 

Possibly.
 
Hur som helst, litet stort eller inget fan, se filmerna. Det är precis som Harry Potter, man ska se dem! (Och detta kommer från en tjej som inte har sett de tre senaste HP filmerna...........................) 

Jag grät nästan. NÄSTAN! Bland alla fjortisar, 12åringar och medslitandes pojkvänner så grät jag nästan. Min mun var stor som en planet vid ett tillfälle, av häpnad (!). Den var faktiskt bra....! Tycker jag! ;P 
 
 

Portis

ARGGHHH. Jag blir så sur. Men ska inte berätta varför. Det jag säger är att det är pga ett program som ger mig känslor. Det är 10 min per avsnitt och det är lite fånigt men what the hell. Jag gillar svenska filmer och speciellt ungdomsfilmer. PLUS ATT VILLE FRÅN ROSA ÄR MED <3<3 Dock spelar en douchebag :/ AJA. TYCKER NI SKA CHECKA IN "PORTKOD 1321" PÅ SVTPLAY IAF! PUZZ PUZZ
 
 
http://www.svtplay.se/video/355361/del-1-plastsystrar

Kryssarkung imorgon då.. väcker gamla minnen..

MATTEPROV IDAG DÅ. NU HAR JAG SKRIVIT DETTA FÖR TREDJE GÅNGEN MEN JÄVLA BLOGG.SE RADERAR JU DET JAG SKRIVER VADFAN. Hursomhelst, matteprov idag då. Jag överträffade mig själv på ett sätt. Men på ett sätt är jag ju inte så värst förvånad då jag vet vilket snille jag är. Men 19 meter sköt raketen upp i luften. 19 meter tills den sedan föll. Som en ledsen mun. 

Morgondagen. The D-day. Dagen med stort D. GYMPA. KRYSSARKUNG. Emma vet nog vad jag menar. Jag hör röstena i mitt huvud, hur musiken stannas, och BOOM hur Gustavs knä träffar min tinning. AJ. Helt plötsligt sitter jag i omklädningsrummet. Minns inte vad som hänt därimellan. Men ont har jag. AJ.

Kryssarkung är det jag pratar om. En ganska mild "sport" där man ska gissa kung och kasta på människor. Jag var kung och skulle i princip bara gömma mig. Men ett knä i tinningen lyckades jag få, och kul var det inte. Det är ett minne blott, men har ändå lämnat ett ärr. Inte på tinningen, utan i hjärnan. Jag är ack så rädd för denna lek. Men har kört den ett par gånger efter dess. Man måste lära sig att hantera sina rädslor. Snipp snapp snut.
 
Happy No-Shave-November förresten ;)

Det bär av till jobbet

Duktig ungdom som jag är så jobbar jag. Faktiskt. Och jag taggar just nu. Med mat. Har tänk på det här med min vilja att äta hela tiden... jag ska låta det vara så. För mat är så gott. Har förresten på tal om att äta börjat gymma. Haha nej det är inte på sats xD Det är på min fars jobb vilket är jättebra eftersom; 1. Det är gratis 2. Det är nära lägenheten 3. Det är inga där på kvällen. Det perfekta gymmet, som ett hemmagym fast inte hemma. Jag har varit där två gånger än så länge men funtar på att kanske dra mig dit imorgon eftermiddag. HURTHURTHURT. Typ.
 
Aja, ska väl dra mig snart mot M to the örby and the C. Mörby C alltså. Där förresten en bankomat råkat spotta ut lite mer pengar än tänkt. Oops, så kan det gå i Danderyd. Haha.
 

Bilder från mitt fantastiska vardagsliv <3 <3 <3 

Ska dra mig ett köp från junkyard kanske

Mina svarta brallaxer sprack häromdagen vilket fick mig att gråta. Men jag inser ju själv att jag måste ta tag i mitt liv och köpa ett par nya. Kunde ju inte gå omkring med lappat knä hela livet heller. Har funderat lite och tänker att jag kanske ska köpa jeans från Dr Denim? Jag vet inte hur bra de håller iofs, men jag hittade två par på junkyard.se och de är najsiga för de är höga i midjan. Men det ena paret är kanske lite för höga? Kan inte bestämma mig??? HJELP???Kanske svårt att se hur höga de är, men ena paret är under naveln och andra paret över. Decisions decisions..
 

RSS 2.0