Här sitter jag och pluggar :-)

Har nu en vetenskaplig uppsats att skriva. En idrottsuppgift att göra. Matematik att göra. And an essay about the movie the notebook to do. Ochh jag tror jag nog väljer att skylla att jag inte gjort det tidigare på min magsjuka jag hade förra veckan. En vill ju inte antränga kroppen i onödan, har jag inte rätt?

Har nu alltså försökt göra matematik som jag inte förstår. Har skrivit ca 50 ord på min vetenskapliga uppsats. Har tittat på my essay. Och har idrotten i åtanke. Men intresset har istället mest pendlat mellan twitter, facebookchatten och min carmexburk. Har upptäckt hur den vackert kan suga sig fast på hakan. Har med andra ord äntligen hittat ett sätt där carmex alltid är nära till hands.

Och mitt under min photoshoot så visades lite kroppsdelar på marken i den svenska polisfilmen pappa sitter och glor på. Tv på i närheten när man ska plugga är en dum idé. Men jag var här först men det fattar ju inte pappa.

 
PAPPA som för övrigt lurade i mig kött idag, när jag tänkt leka vegetarian ikväll. Hur tänkte han där? Elak är vad han är. Han bör straffas.... men hur?

Inspirera mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0