bajs

Känner detta nu: :'( :'( :'(
 
Jag vill länka detta: 
Mia%20p%C3%A5%20Gr%C3%B6t%C3%B6%20del%204
(Klippet funkar inte längre? Det handlar iaf om Mia Skäringer som beskriver hur hon vill avstå från feminism, hon vill inte hålla på med fittstim och hår)
 
Och så vill jag tänka "snyft snyft, men de är trots allt en äldre generation som inte är så moderna och smarta" (jag vet, konstig tanke). Men sen så googlar jag. OCH VARFÖR GOOGLAR JAG NÄR JAG VET ATT JAG KOMMER SITTA OCH GRÅTA SENARE? Och kommer till detta inlägg:
http://cattasbubbla.se/2013/02/15/tack-mia-skringer/
 
Och gråter mera. Har hört för mycket om det här den här veckan, och orkar inte mera.
 
Ska tillägga att hon skriver detta som får mig att känna *suck* 
"Jag tycker de feministerna (extremisterna)  trashar ner kvinnor i allmänhet, får oss att framstå som slabbiga, vulgära och ohyfsade, okvinnliga."
 
Blir äcklad av den meningen pga ser mig framför män som utan problem KAN vara slabbiga och vulgära, men att denna kvinna tycker att om en kvinna är det så är det ofräscht och okvinnligt :-) :-) Känner också liksom men jaha, låt extremfeminister hålla på och låta bli och raka armhålorna, men det behöver ju inte på någe sätt tvinga dig att känna dig slabbig...OCH VARFÖR SKA MAN ACCEPTERA ATT EXTREMFEMINISTER "ÄR" ANSIKTET FÖR FEMINISM. Säga "ja men jag vet att alla feminister inte är extremfeminister, men de hörs mest och jag vill inte kopplas med det". Kan inte vi som tror på jämställdhet samlas, ta hand, kalla oss för feminister, och skapa en annan bild? Annars kommer ju alla feminister få ett dåligt ansikte, och det känner jag inte är så jättebra... 

Argh. Känner ledsen och bajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0