suck

Hej hej hallå! Har nu kollat igenom alla Top Model Sverige-avsnitt som kommit ut :-) :-) :-) Blir så lack så lack. Föer er som ej förstår varför jag blir så lack så lack så ska jag förklara. I tredje avsnittet så ska de styla sina kära modeller och bestämmer sig då för att klippa av en tjej långa hår, till 2 cm kort hår. Detta nedanför är hennes reaktion...
 
 
 
Och jag ska inte säga att jag inte förstår henne. För jag förstår, jag förstår, jag förstååår om man inte vill klippa av hela sitt hår. MEN VAD ÄR DET HON SÄGER? Hon skapar en stereotyp av kvinnan och beskriver hur hennes liv kommer vara över eftersom en kille inte vill vara tillsammans med någon som ser ut så? Man kan ju inte annat än förstå varför jag blir trött på mänskligheten....  Och visst! Jag garvade åt det först, "Haha typiskt top model jävla idioter", men sedan kunde jag inte låta bli att gå in på Eleonors blogg och läsa hennes inlägg om det här...
 
 
Men det värsta är nog alla kommentarer hon får. Av minst 50 kommentarer så tror jag att jag hittade EN (!) som var klok, resten pretty much agreed with her, och tyckte att "det var STRONGT gjort!". Jag blir så fruktansvärt frustrerad och ledsen. Och jag veeeet att det inte är lätt att klippa av sig sitt hår. Men det är HÅÅÅR. Och man kan inte SÄGA SÅDÄR. Det växer UT. Tro mig.
 
Blir mest arg pga har hört för mycket hur tjejer inte ska ha kort hår och hur det är en killfrisyr. Usch. Det äcklar mig, på riktigt äcklar mig.
 
Men som sagt så hittade jag en klok kommentar. Flickan som kommenterat hade verkligen en stråååålande vackert namn, och jag gissar på att klokhet medförs vid bärandet av det namnet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0