Nu får ni någe kul att göra :-)

1. Hur gammal är du? Jag är 17 fina år.

 

2. Hur gammal känner du dig? Som ca 37 ibland. Helt ärligt? Ja, som ca 37.

 

3. Vad har du gjort i dag? Gått i skolan, eländad mig över att jag glömt min dumma lilla kod till kontokort. Blivit glad då den äntligen ploppade in i brevlådan hos pappa, och äntligen fick jag smset från pappa med koden. Äntligen kan jag slänga pengar omrking mig igen!

 

4. Vilken film såg du senast? Jag tror att den senaste filmen jag såg var Django Unchained... känns dock ej logist för ser film ca 100 gånger i veckan känns det som.

 

5. Vem ringde du senast? Jag ringde fakkktiisskkktt min brors flickvän och frågade med snäll röst om hon var hemma hos pappa, så hon kunde se om jag fått mitt efterlängtade brev från SEB, men det var hon icke.

 

6. är du besatt av någonting? Jag vet inte.. har nu under en längre tid känt att jag på någe sätt är besatt vid att skapa diskussion, inte för att trakassera eller trycka ner någon annan, utan för att folk ska se hur jag tänker? Kan ibland få konstiga tankar om "hur tycker jag om detta och hur kan min åsikt väcka diskussion"......!?

 

7. Är du rädd för blod? Nej! Det är lite konstigt dock. Har länge varit rädd för sjukhus och sjukhusmiljöer och allt som har med sjukhus att göra. Kan ej prata om sjukdomar, speciellt t.ex. kvinnliga, då jag känner "omg det handlar om mig" och tror att jag ska dö. Tror min sjukhusrädlsa grundar sig lite i min ständiga dödsångest. Har därimot nog aldrig varit rätt för blod eller tyck att blod var någe farligt.

 

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Jag sitter i min mammas kök. Justja! Tänkt visa er bilder av denna lägenhet också, men det får nog bli litt senare då det är väldans mycket saker överallt. Hursomhelst är ganska köket stort och vitt och fint och moderNT, dock med gasspis vilket jag tycker är lite läskigt.

 

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Olof Palme...

 

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Ja, glömde Palmes förnamn hahahaha. Skrev ju dock inte 5 styckna heller... woopidoo.

 

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Jag tänker nog svara blått på den frågan...

 

12. När vaknade du i dag? Ca 8.56

 

13. Vilken är din favorithögtid? Räknas Halloween? I så fall halloween. 

 

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På något riktigt riktigt varm ställe, på en strand i solen med vatten och salta chips vid min sida. Bra musik i öronen och ett vackert hav framför mig. Mums.

 

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Oj det vet jag inte. Vet att jag grät och grät och grät när jag var i Amsterdam som liten, jag tyckte det var en hemsk och dyster stad, men skulle nog samtidigt vilja åka dit igen.

 

16. Hur vill du tillbringa din pension? Kanske på någon vacker varm ö och levat Livet med stort L.

 

17. Vad lyssnar du på just nu? Just nu lyssnar jag på dova brummande utanför fönstret, inget annat. I musik sålyssnar jag allmänt för mycket på Academics. Får nästan tvinga mig själv att inte sätta på Tare Lugnt 4-albumet, men det går inte, det slutar alltid med att jag ger upp och njuter av dess vackra toner. För er som inte vet vad jag pratar om, så har ni missat något rejält. 

 

18. Har du någon gång brutit ett ben? Naj jag tror äcke det! Ville dock så gärna gärna som ung, då gipset gav människor uppmärksamhet. :-)

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, bröd, ost, någe lite godiaktigt, nån frukt för att kompensera ;P..p;P.P;p:;p:pPPpp

 

20. Vem är din favoritkändis? Alltså, finns så många sätt att se på det. Jag vet verkligen inte vad jag ska svara. Har nog ingen då. Har några jag ser upp till, några jag gillar på andra sätt. Men ingen dirrekt favorit.

 
21. Vad är du på för humör just nu? Ganska neutralt skulle jag säga. Precis släckt min hunger (?) och har gym-sug. Litte irriterad allmänt men det kan vi struna i just nu.
 
 
22. Vilka världsdelar har du varit i? BARA EUROPA!?!??!?!?!?!
 
23. Snarkar du? NEJ! Oskar Engman frågade häromdan vem som snarkade i mitt och Linus förhållande och vi svarade "Måste någon snarka?". Konstig men kul fråga. Men både Linus och jag är tysta som små söta lammungar.
 
24. Vilka yrken har du provat på? Försäljare (heter det så om man jobbar i butik?), OCH DET HÅRDA YRKET SOM ELEV!!!

 

25. Hur går du helst klädd? Varmt men snyggt, men stiiiil och smaaaaak. Kan få en liten ångestkänsla när jag går till skolan å ba "nä vad tråkig jag äääää", men brukar kompensera dagen efter för att inse att jag är CoOlAsT i StAn B-)

 

26. Vilket stjärntecken är du född i? MITTIMELLAN!!!!! Ni kan kolla upp det själva om ni ej tror mig. Ibland står det att 23e oktober är vågen, ibland står det att 23e oktober är skorpinjonen. Men har själv börjat kalla mig våg då jag känt att jag är mest lik en liten våg.

 

27. Vilket är ditt favoritgodis? Oj... SURT. En perfekt godispåse: massa surt, lite neutralt (såsom ferraribilar osv) och lite choklad. MUMS. Kan känner att tungan fräts upp av den sura smaken, smaskens!

 

28. Vad sa du senast? Jag viskade "smaskens" för mig själv för att vara säker på hur det stavades, hahahaha??

 
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? ÄR?? Oj vad svår fråga. Kanske Fil o Teveproduktion, när allt inte gåt åt helvete.

 

30. Vad har du på dig just nu? En hoooooooddie, ett par byxor, och ett linne. Ett par trosor. Ett par strumpor. En BH.

 
31. Vilken är din favoritaffär? Åh, har ju förälskat mig i Urbans Kläder som ni sett? Men hatar dem för att det är dyrt. Det bästa som finns, är när man hittar snyggaste kläderna på second hand-affärer. Hm, skulle nog säga att Beyond Retro alltid varit lite av en favorit.
 
 
32. Vad har du för storlek i kläder? Det beror på. 36/S om jag tänkt att den ska vara tight, men brukar ibland ha 40/M ibland L, för att jag vill att det ska va lite stooor.
 
 
33. Vad har du i dina fickor? INGENTING!!!

 

34. Vad köpte du senast? Te... fast det var Mandis som betala. Men jag köpte te i skolans kafeteria för 5 kronor (billigt jag vet)

 
35. Hur många gånger har du flyttat? En gång. Och mitt kära barndomshem blir övertaget av de nya ägarna på ONSDAG. *gråter en skvätt*.

 

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Sällskap eller en båt med massa bensin och mat, lallalalala.

 
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Inget av det... tror jag? Håller mig inte vaken så länge, men älskar kvällarna mer. På mornarna vill man ju inte leva så länge, så kvällsmänniska säger vi.

 

38. Senaste filmen du såg på bio? DjAnGo UnChAiNeD

 

39. Har du blivit sydd någon gång? NEJ ICKE VAD JAG VET???????

 

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja som liten, i mer vuxen ålder vet jag inte. 

 

41. Vad åt du till frukost? En macka och en banan och en clementin!
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var sju, hade vänproblem, hade bratzproblem. Var FETTTT pOpPiS och säkert ihop med nån snyyyggg kille ;)))))))))))))))))))))))))))).
 
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Japp, hela tiden xD xD xD Går nämligen alldeles för snabbt.

 

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Jag veeeet icke dät! Säkert Limpo den lilla lurifaxen.

 

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På ett nattduksbord eller på golvet brevid sängen.

 

46. Vad var det sista du åt? SOPPA MM VAD GOTT HAR GJORT ALLDELES SJÄLVVER!!!

 

47. Vem är världens vackraste kvinna? Jag självklart! Vill ju gärna tro på det, don't try to steal it away from me. 

 

48. Är du blyg? Om jag känner mig oförberedd kan jag nog vara det, lilla lilla jag.

 

49. Vilken var den sista konserten du var på? Måste ha varit på Way Out West, och jag tror att den sista konserten jag och Emma skeptiskt kikade på var OFWGKTA.

 

50. Vad heter du i andra namn? ANNA LOVISA. Eller VOLISA som jag sa som liiiten tjej.

 

51. Har du varit med om en bilolycka? NEJ!

 

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja. I AM BATMAN. Seriöst dock? Säkertsäkertsäkert, även om jag är en sådan som gärna delar med mig av känslor.

 

53. Vilken är den roligaste träningsformen? HMMMMMM JAG VET ICKEEEE???

 

54. Har du några husdjur? Jag har en hund, han är minst 100 år. Han blir bara äldre, ju mer tiden går. Och han har ett koppel, på lägsta kroket, det använder han ofta när han gåt på promenad.

 

55. Vill du gifta dig? Jamen det vill jag väl, om jag slipper betala.

 

56. Var växte dina föräldrar upp? I TÄBYYYY SÅ COOLA SOM DEM ÄR.

 

57. Har du någon gång ringt polisen? JA! Jag sa "hej det är en man här som knappt kan stå, hans ben har gått ur led"

 

58. Har du svenskt ursprung? Japp. Får jag leva nu?

 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ellzor, Ellken, Kingen, Ellgen.

 

60. Vilka är dina största svagheter? Är nog inte lika perfekt som jag skulle vilja vara /tror jag är, iochmed att jag kan känna att jag dömer lite för mycket, och tänker saker jag inte borde tänka. 


Prutt

Varje måndag, tisdag och onsdag nuförtiden går mest ut på att jag hindrar mig själv från att åka hem från skolan. Jag är så trött att jag är nära på att svimma, och när det väl blir onsdag kväll, så somnar jag in i mitt gosiga täcke och vet att jag kan sova sova sova tills jag vaknar. Sen vaknar jag. Med huvudvärk. Sen blir det snabbtorsdag, och låååångfredag.. Och sen helg i två minuter.
 
 Bara längtar längtar längtar till sommarlovet ALLTSÅ. När det är VARMT. Och SKÖNT. 
 

Glasögonorm

Hej mina vänner. Jag har fått hem flera par glasögon. Och det är så kul så kul att det finns så många olika sätt att se ut som en bibliotikarie på! Jag har nämligen beställt hem 6 par glasögon frå FAVOPTIC där man kan beställa hem och prova och sen ångra sig osv. Beställde iiii torsdag tror jag! Både jag och far, och de två kartongerna har kommit till oss nu. Ni kan ju gissa vad jag kommer göra ikväll...he...he..hehehehe.
 
 
 
Brukar ju inte ta egobilder så ofta, men tyckte den blev så fin <333

Får beslutsångest..

Kan ni SNÄLLA ha en åsikt om dessa fyra klädesplagg? Har kärat ner mig i alla fyra och får beslutsångest... Tänkte att jag kanske kan välja ett eller två av dem..
 

Django Unchained

Igår såg jag och Linus Django Unchained...Vi hade hört så mycket bra om det, och det är ju Tarantino som har regisserat, och filmer om rasism är ofta intressanta. Men jag var ärligt inte jätteimponerad. Kanske hade jag för höga förväntningar, eller så var det något BRA jag missade. Dock störde jag och Linus oss på småsaker, grejer som fick mig att fundera på om den verkligen var så bra egentligen. En av dessa grejerna är musiken. Ja musiken är helt fantastiskt i hela filmen, lite souligt ibland, lite cowboyigt ibland... Men vid två (?) scener där Django (f.d. svart slav) är i fokus, spelar de rap-musik...........Så otroligt generaliserande!? Eller!? Kändes så otroligt fel tyckte jag, att när den svarta huvudpersonen har sin "coolaste" scen så ska man spela rap? Och Linus sa något med att det var konstigt pga "det är som att de har gett svarta en musik - den minst musikaliska musikstilen" Vi kanske tänker för mycket.... eller så tänkte Tarantino för lite...
 
Hursomhelst, var den ju bra, i det stora hela. Men hade väntat mig en film jag skulle kunna kalla min favorit. Vilket kanske var mitt fel då, att jag hade lite höga förväntningar. Men jag grät, och jag skrattade, och jag fick kär-känslor och jag blev äcklad... Sååå... kort och gott... så ska ni nog se den... Allmänt så tyckte jag det var ett bra ämne att göra filmen om, då rasism känns så himla aktuellt (kanske det alltid är.....), speciellt i Sverige (I bet Tarantino knew that..!) och som sagt var den intressant.
 
Om någon av er har sett den och ba Ellen du är konstig, så kommentera gärna era tankar, det är I N T R E S S A N T
 
 
 
 

"jag säger bara vad jag tycker"

Någonting som jag ständigt känner att många tolkar på olika sätt är frasen "jag säger bara vad jag tycker". Har själv använt mig av den, speciellt i mina yngre dagar, men har då menat "detta är mina åsikter, deal with it". Dock hade jag en tjej i högstadiet som ständigt påpekade att jag och mina kompisar var konstiga, onormala och dryga, och att hon inte skulle sakna oss om vi bytte klass. Hon, enligt henne, sa bara vad hon tyckte. Det det är så jävla stor skillnad på att säga vad man tycker och att säga taskiga saker om varandra. Och ja jag vet att detta kanske kommer från fel mun, eller fingrar, då jag "jämt är dryg" och taskig. Tydligen. Men jag skulle aldrig medvilligt såra en människa jag tycker om för att säga vad jag tyckte. När jag är dryg så anser jag att detta är en sak jag kan säga, enligt mig! Men det säkert bara betyder att jag är socialt efterbliven och inte riktigt förstår hur en person uppfattar det jag säger...kanske måste jag tänka mer innan jag säger, som de som använder sig av detta uttryck fel...
 
Detta kanske ses som världens minsta skillnad på de sakerna jag tar upp... och kanske försöker jag bara försvara mig själv och kritisiera andra. Men just "jag säger bara vad jag tycker" har blivit allt från att säga "JAG tycker inte att Håkan gör bra musik" till att "JAG tycker inte om dig, för att du är dum i huvudet". Och det blir knas... tänker jag.
 
Tjejen i min förra klass, om du nu skulle råka läsa detta, så vill jag bara säga att jag inte riktar allt mot dig, jag tog dig som exempel, för det var taskigt sagt.
 
Knasigt inlägg kanske, ville bara få fram min åsikt... jag säger bara vad jag tycker...

Ups and downs of today

+ Solen skiiiiner
+ Jag har fiiina kläder idag
+ Är taggad på att gymma senareee
+ Hittade min väg tillbaka till låtar jag spelat sönder
 
- Mitt bajsiga elektriska hååår. Detta är jag inte van vid...
- Den lättsamma ångest-känslan jag har i bröstet
- Allt det är satigt kallt överallt
 

Jäjäjeans

Har funderat på vårjackor hela dagen. Så taggad är jag på att det ska bli varmare. :). Vill ej ha den jag har hemma på en krok, den är dessutom lite för kall. Den blåa, jo ja. Men skulle vilja ha en till. Funderar på att köpa en jeansjacka.. eller typ.. bara laga min fjällräven. Kolla, där va det löst. Vad bra.
 
Har inte haft något shoppingsug på många veckor... vilket är underligt då jag älskar att slösa dessa sedlar på de mjuka klädesplagg i alla möjliga färger och former. Men nu har jag inte stor lust, då jag känner att allt ser likadant ut och allt är tråkigt. Det är det. Kanske ska bege mig mot beyond retro helt enkelt, där inget är likt något annat. Maybe so.
 
Typ en sådan här som jag simpelt googlade fram...

Dessa dagar alltså...

Haha åh mitt liv?????????
 

Gick in på SALT idag då igen då... Tog med mig far.. Vi kom dit den tiden vi blivit tillsagda men butikschefen (hon jag köpt byxorna av) var inte där då heller. Pappa blev arg, frustrerade och kastade sitt häfte med köplagen på disken. Sa "Min dotter har rätt till nya". Far sket fullständigt i att inte butikschefen inte var där, och var istället hård mot hon som jag hade pratat med de andra dagarna. Hon bestämde sig då för att ta ett beslut som egentligen butikschefen inte hade godkänt. Jag fick ett par nya byxor. Och jag är glad och känner mig lättad, samtidigt som jag tycker liite synd om tjejen som fick ta så mycket skit. Dit kommer jag aldrig våga gå tillbaks igen :))))))) Men segern är ljuv och jag är nöjd. Äger nu ett par byxor i min egen storlek.
 
 
Annars då Ellzor? Vad har hänt mer i ditt liv? Jo jag kan ju säga att jag satt på en buss igår. Längst bak. Bussen jag satt på backade sedan in i bussen bakom, så glaset som var 10 cm bakom mig gick sönder :)))) Jag vart livrädd. L I V R Ä D D. Busschaffören körde sedan fram med bussen lite igen. Och backade sedan bakåt ännu en gång, i bussen bakom. Not at all scary.....
 
TJO

PS. Förlåt för att min video startar av sig själv när man går in på min blogg, hoppas ni överlever. DS.

Extern blixt

Jag har införskaffat mig en extern blixt och provade den i det snabbaste laget igår och man ser så sjuk skillnad, visst? Så glad att jag köpte denna billiga men braiga (för mig lilla amatören) blixt.

Kolla på detta liksom...
 
Här är Linus med automatisk inställning, utan blixt, suddig och gulaktig (som det ofta blir i ett dåligt belyst rum)

 
Här är Linus, med automatisk inställning med inbyggd blixt, ojämt ljus och defenetivt bländad
 
Här är Linus, med automatisk inställning, med extern blixt. Väl belyst och jämnt ljus. Och inte bländad, så att han kan posea ;)
 
Ska testa lite mer "seriöst" snarast, så får ni se hur fina bilder man kan få till.

/MVH lekar kunnig och duktig

Jamen kom hit då

Laddade hela morgonen för att jag skulle gå in på SALT och skälla ut na och ge mig ett par nya byxor. Sen gick det ändå åt skogen :))))))))
 
Nä, men nu ska jag vara tydligare. För cirkus två månader sen så köpte jag ett par Dr.Denim byxor. I storlek M E D I U M. Skratta ni bara, men detta endast för att jag 1. Inte hade en aning om att de var så pass streeetchhhiga. 2. Tjejen i kassan LJÖG rakt i ansiktet på mig. Jag frågade nämligen om de skulle töja ut sig och hon svarade kort "Nej, eller jo men det kommer minskas efter tvätten så nej". Hur som helst, så övertalade min brors flickvän mig att gå tillbaka och kaxa och KLAGA. Vilket jag bestämde mig för att göra. Men när Ellen ska klaga så kan det hända att hon antingen bryter ihop och inte klarar trycket hon får tillbaka, eller kaxar tillbaka ännu mer.
 
Som tur är så bröt jag inte ihop när jag fick lite kax tillbaka, blev mest irriterad, nog mest för att jag laddat upp självkänslan till topp hela morgonen. MENMEN, NEJNEJ. Allt kax i onödan så säger flickan i kassan "Själv så tycker jag inte detta är okej, men du får prata med henne du köpte dem av, hon är här imorgon vid 1, kom tillbaka då." Och det var det. Jag vände på klacken och gick, förbannade bitch.
 
Istället så gick jag till H&M och köpte mig hårtoning och mascara, och tänkte bittert "Om jag hade köpt byxorna hos H&M hade jag fått ett par nya direkt". Sedan traskade jag hemmåt, och började studera på bilder på LILLA ELLEN. Åh och då saknar jag tiden när jag var liten, fastän jag knappt minns den tiden, så vill jag vara där och vara sådär liten. Tänk så knas.
 

Min minutfilm i skolan

En minutfilm som jag gjorde som uppgift i skolan.

Musiktips - Ny EP som kom ut i måndags

 
           

2012/13

Jag har tillåmed drömt om att blogga. Jag har tillåmed drömt om att man är bättre person om man bloggar så lite som jag. Jag har även tänkt ut exakt vad jag ska blogga om TVÅ gånger senaste veckan. Sen somnat. Och glömt. Och det har helt enkelt inte blivit av. Oops.
 
Nu är det 2013, om ni inte har glömt det. Det är nästa så att jag väntar på att något hemskt eller jobbigt ska hända inom de närmsta tre månaderna. Det är så det har varit de två senaste åren. År 2011 dog Jack i vår skola och hela skolan gick i depression. År 2012 dog min farfar. Så jag är beredd, såattsäga.
 
MEN! Nu ska vi inte vara lessna, vi ska vara glada över det nya året med oturligt nummer och hoppas att det endast är LÖGN att 13 bringar otur. För själv tror jag att det kanske lite hoppas jag på att det blir ett bra år. Fast så säger man ju alltid. Står där kl. 00.00 den 1 januari och tänker "I år... i år kommer bli ett bra år".

Jaja, men egentligen brukar ju varje år vara ungefär detsamma. Glad är jag sålänge vi inte dör.
 
Ska göra som precis AAAAAALLA andra bloggerskor och visa lite bilder från mitt 2 0 1 2.
 
J A N U A R I 
// Jullovet hos Linus på fårö //First Aid Kit på Bengans med Elina bl.a // Amanda ger mig världens finaste julklapp // Amanda och jag borttappade i Ropsten, okej inte borttappade men defenetivt förvirrade // Linus i fin mössa på vår enmånadsdag //
 
F E B R U A R I
         
// Emma och jag i Sälen // Bakdags på alla hjärtans dag till klassen //
 
M A R S
A P R I L
         
// Jag var i gråa Berlin // Påsk med ägg //

M A J
        
// Jag var lat och bloggade mest om dumma kommentarer, sommarkänsla och sniglar i regn //
 
J U N I - JULI - AUGUSTI
          
          
// Jag var hyffsat glad och hade sommarlov. Spenderade de mesta av dagarna på Gotland //
 

S E P T E M B E R
         
// Lilla Ellen flyttade in i en lägenhet i stan med pappa // Lilla Linus blåste såpbubblor //

O K T O B E R
            

N O V E M B E R
            
// Linus var på skolans TV // Linus tog bort tandställningen // Breaking Dawn part 2 hade premiär //
 
D E C E M B E R
           
// Jag och Linus firade ett år // Jag firade jul med min uggla i granen //
 

OCH DET VAR DET INLÄGGET SOM TOG HALVA DAGEN. Nu ska jag äntligen sova. God natt.
 


 
 
 

RSS 2.0