"jag säger bara vad jag tycker"

Någonting som jag ständigt känner att många tolkar på olika sätt är frasen "jag säger bara vad jag tycker". Har själv använt mig av den, speciellt i mina yngre dagar, men har då menat "detta är mina åsikter, deal with it". Dock hade jag en tjej i högstadiet som ständigt påpekade att jag och mina kompisar var konstiga, onormala och dryga, och att hon inte skulle sakna oss om vi bytte klass. Hon, enligt henne, sa bara vad hon tyckte. Det det är så jävla stor skillnad på att säga vad man tycker och att säga taskiga saker om varandra. Och ja jag vet att detta kanske kommer från fel mun, eller fingrar, då jag "jämt är dryg" och taskig. Tydligen. Men jag skulle aldrig medvilligt såra en människa jag tycker om för att säga vad jag tyckte. När jag är dryg så anser jag att detta är en sak jag kan säga, enligt mig! Men det säkert bara betyder att jag är socialt efterbliven och inte riktigt förstår hur en person uppfattar det jag säger...kanske måste jag tänka mer innan jag säger, som de som använder sig av detta uttryck fel...
 
Detta kanske ses som världens minsta skillnad på de sakerna jag tar upp... och kanske försöker jag bara försvara mig själv och kritisiera andra. Men just "jag säger bara vad jag tycker" har blivit allt från att säga "JAG tycker inte att Håkan gör bra musik" till att "JAG tycker inte om dig, för att du är dum i huvudet". Och det blir knas... tänker jag.
 
Tjejen i min förra klass, om du nu skulle råka läsa detta, så vill jag bara säga att jag inte riktar allt mot dig, jag tog dig som exempel, för det var taskigt sagt.
 
Knasigt inlägg kanske, ville bara få fram min åsikt... jag säger bara vad jag tycker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0