Jamen kom hit då

Laddade hela morgonen för att jag skulle gå in på SALT och skälla ut na och ge mig ett par nya byxor. Sen gick det ändå åt skogen :))))))))
 
Nä, men nu ska jag vara tydligare. För cirkus två månader sen så köpte jag ett par Dr.Denim byxor. I storlek M E D I U M. Skratta ni bara, men detta endast för att jag 1. Inte hade en aning om att de var så pass streeetchhhiga. 2. Tjejen i kassan LJÖG rakt i ansiktet på mig. Jag frågade nämligen om de skulle töja ut sig och hon svarade kort "Nej, eller jo men det kommer minskas efter tvätten så nej". Hur som helst, så övertalade min brors flickvän mig att gå tillbaka och kaxa och KLAGA. Vilket jag bestämde mig för att göra. Men när Ellen ska klaga så kan det hända att hon antingen bryter ihop och inte klarar trycket hon får tillbaka, eller kaxar tillbaka ännu mer.
 
Som tur är så bröt jag inte ihop när jag fick lite kax tillbaka, blev mest irriterad, nog mest för att jag laddat upp självkänslan till topp hela morgonen. MENMEN, NEJNEJ. Allt kax i onödan så säger flickan i kassan "Själv så tycker jag inte detta är okej, men du får prata med henne du köpte dem av, hon är här imorgon vid 1, kom tillbaka då." Och det var det. Jag vände på klacken och gick, förbannade bitch.
 
Istället så gick jag till H&M och köpte mig hårtoning och mascara, och tänkte bittert "Om jag hade köpt byxorna hos H&M hade jag fått ett par nya direkt". Sedan traskade jag hemmåt, och började studera på bilder på LILLA ELLEN. Åh och då saknar jag tiden när jag var liten, fastän jag knappt minns den tiden, så vill jag vara där och vara sådär liten. Tänk så knas.
 

Kommentarer
Postat av: bianca

jag har världens tjockaste ben och xsmall sitter bäst på mig :)))))))))))

2013-01-13 @ 21:13:49
URL: http://rioor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0