Nu får ni någe kul att göra :-)

1. Hur gammal är du? Jag är 17 fina år.

 

2. Hur gammal känner du dig? Som ca 37 ibland. Helt ärligt? Ja, som ca 37.

 

3. Vad har du gjort i dag? Gått i skolan, eländad mig över att jag glömt min dumma lilla kod till kontokort. Blivit glad då den äntligen ploppade in i brevlådan hos pappa, och äntligen fick jag smset från pappa med koden. Äntligen kan jag slänga pengar omrking mig igen!

 

4. Vilken film såg du senast? Jag tror att den senaste filmen jag såg var Django Unchained... känns dock ej logist för ser film ca 100 gånger i veckan känns det som.

 

5. Vem ringde du senast? Jag ringde fakkktiisskkktt min brors flickvän och frågade med snäll röst om hon var hemma hos pappa, så hon kunde se om jag fått mitt efterlängtade brev från SEB, men det var hon icke.

 

6. är du besatt av någonting? Jag vet inte.. har nu under en längre tid känt att jag på någe sätt är besatt vid att skapa diskussion, inte för att trakassera eller trycka ner någon annan, utan för att folk ska se hur jag tänker? Kan ibland få konstiga tankar om "hur tycker jag om detta och hur kan min åsikt väcka diskussion"......!?

 

7. Är du rädd för blod? Nej! Det är lite konstigt dock. Har länge varit rädd för sjukhus och sjukhusmiljöer och allt som har med sjukhus att göra. Kan ej prata om sjukdomar, speciellt t.ex. kvinnliga, då jag känner "omg det handlar om mig" och tror att jag ska dö. Tror min sjukhusrädlsa grundar sig lite i min ständiga dödsångest. Har därimot nog aldrig varit rätt för blod eller tyck att blod var någe farligt.

 

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Jag sitter i min mammas kök. Justja! Tänkt visa er bilder av denna lägenhet också, men det får nog bli litt senare då det är väldans mycket saker överallt. Hursomhelst är ganska köket stort och vitt och fint och moderNT, dock med gasspis vilket jag tycker är lite läskigt.

 

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Olof Palme...

 

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Ja, glömde Palmes förnamn hahahaha. Skrev ju dock inte 5 styckna heller... woopidoo.

 

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Jag tänker nog svara blått på den frågan...

 

12. När vaknade du i dag? Ca 8.56

 

13. Vilken är din favorithögtid? Räknas Halloween? I så fall halloween. 

 

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På något riktigt riktigt varm ställe, på en strand i solen med vatten och salta chips vid min sida. Bra musik i öronen och ett vackert hav framför mig. Mums.

 

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Oj det vet jag inte. Vet att jag grät och grät och grät när jag var i Amsterdam som liten, jag tyckte det var en hemsk och dyster stad, men skulle nog samtidigt vilja åka dit igen.

 

16. Hur vill du tillbringa din pension? Kanske på någon vacker varm ö och levat Livet med stort L.

 

17. Vad lyssnar du på just nu? Just nu lyssnar jag på dova brummande utanför fönstret, inget annat. I musik sålyssnar jag allmänt för mycket på Academics. Får nästan tvinga mig själv att inte sätta på Tare Lugnt 4-albumet, men det går inte, det slutar alltid med att jag ger upp och njuter av dess vackra toner. För er som inte vet vad jag pratar om, så har ni missat något rejält. 

 

18. Har du någon gång brutit ett ben? Naj jag tror äcke det! Ville dock så gärna gärna som ung, då gipset gav människor uppmärksamhet. :-)

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, bröd, ost, någe lite godiaktigt, nån frukt för att kompensera ;P..p;P.P;p:;p:pPPpp

 

20. Vem är din favoritkändis? Alltså, finns så många sätt att se på det. Jag vet verkligen inte vad jag ska svara. Har nog ingen då. Har några jag ser upp till, några jag gillar på andra sätt. Men ingen dirrekt favorit.

 
21. Vad är du på för humör just nu? Ganska neutralt skulle jag säga. Precis släckt min hunger (?) och har gym-sug. Litte irriterad allmänt men det kan vi struna i just nu.
 
 
22. Vilka världsdelar har du varit i? BARA EUROPA!?!??!?!?!?!
 
23. Snarkar du? NEJ! Oskar Engman frågade häromdan vem som snarkade i mitt och Linus förhållande och vi svarade "Måste någon snarka?". Konstig men kul fråga. Men både Linus och jag är tysta som små söta lammungar.
 
24. Vilka yrken har du provat på? Försäljare (heter det så om man jobbar i butik?), OCH DET HÅRDA YRKET SOM ELEV!!!

 

25. Hur går du helst klädd? Varmt men snyggt, men stiiiil och smaaaaak. Kan få en liten ångestkänsla när jag går till skolan å ba "nä vad tråkig jag äääää", men brukar kompensera dagen efter för att inse att jag är CoOlAsT i StAn B-)

 

26. Vilket stjärntecken är du född i? MITTIMELLAN!!!!! Ni kan kolla upp det själva om ni ej tror mig. Ibland står det att 23e oktober är vågen, ibland står det att 23e oktober är skorpinjonen. Men har själv börjat kalla mig våg då jag känt att jag är mest lik en liten våg.

 

27. Vilket är ditt favoritgodis? Oj... SURT. En perfekt godispåse: massa surt, lite neutralt (såsom ferraribilar osv) och lite choklad. MUMS. Kan känner att tungan fräts upp av den sura smaken, smaskens!

 

28. Vad sa du senast? Jag viskade "smaskens" för mig själv för att vara säker på hur det stavades, hahahaha??

 
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? ÄR?? Oj vad svår fråga. Kanske Fil o Teveproduktion, när allt inte gåt åt helvete.

 

30. Vad har du på dig just nu? En hoooooooddie, ett par byxor, och ett linne. Ett par trosor. Ett par strumpor. En BH.

 
31. Vilken är din favoritaffär? Åh, har ju förälskat mig i Urbans Kläder som ni sett? Men hatar dem för att det är dyrt. Det bästa som finns, är när man hittar snyggaste kläderna på second hand-affärer. Hm, skulle nog säga att Beyond Retro alltid varit lite av en favorit.
 
 
32. Vad har du för storlek i kläder? Det beror på. 36/S om jag tänkt att den ska vara tight, men brukar ibland ha 40/M ibland L, för att jag vill att det ska va lite stooor.
 
 
33. Vad har du i dina fickor? INGENTING!!!

 

34. Vad köpte du senast? Te... fast det var Mandis som betala. Men jag köpte te i skolans kafeteria för 5 kronor (billigt jag vet)

 
35. Hur många gånger har du flyttat? En gång. Och mitt kära barndomshem blir övertaget av de nya ägarna på ONSDAG. *gråter en skvätt*.

 

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Sällskap eller en båt med massa bensin och mat, lallalalala.

 
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Inget av det... tror jag? Håller mig inte vaken så länge, men älskar kvällarna mer. På mornarna vill man ju inte leva så länge, så kvällsmänniska säger vi.

 

38. Senaste filmen du såg på bio? DjAnGo UnChAiNeD

 

39. Har du blivit sydd någon gång? NEJ ICKE VAD JAG VET???????

 

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja som liten, i mer vuxen ålder vet jag inte. 

 

41. Vad åt du till frukost? En macka och en banan och en clementin!
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var sju, hade vänproblem, hade bratzproblem. Var FETTTT pOpPiS och säkert ihop med nån snyyyggg kille ;)))))))))))))))))))))))))))).
 
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Japp, hela tiden xD xD xD Går nämligen alldeles för snabbt.

 

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Jag veeeet icke dät! Säkert Limpo den lilla lurifaxen.

 

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På ett nattduksbord eller på golvet brevid sängen.

 

46. Vad var det sista du åt? SOPPA MM VAD GOTT HAR GJORT ALLDELES SJÄLVVER!!!

 

47. Vem är världens vackraste kvinna? Jag självklart! Vill ju gärna tro på det, don't try to steal it away from me. 

 

48. Är du blyg? Om jag känner mig oförberedd kan jag nog vara det, lilla lilla jag.

 

49. Vilken var den sista konserten du var på? Måste ha varit på Way Out West, och jag tror att den sista konserten jag och Emma skeptiskt kikade på var OFWGKTA.

 

50. Vad heter du i andra namn? ANNA LOVISA. Eller VOLISA som jag sa som liiiten tjej.

 

51. Har du varit med om en bilolycka? NEJ!

 

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja. I AM BATMAN. Seriöst dock? Säkertsäkertsäkert, även om jag är en sådan som gärna delar med mig av känslor.

 

53. Vilken är den roligaste träningsformen? HMMMMMM JAG VET ICKEEEE???

 

54. Har du några husdjur? Jag har en hund, han är minst 100 år. Han blir bara äldre, ju mer tiden går. Och han har ett koppel, på lägsta kroket, det använder han ofta när han gåt på promenad.

 

55. Vill du gifta dig? Jamen det vill jag väl, om jag slipper betala.

 

56. Var växte dina föräldrar upp? I TÄBYYYY SÅ COOLA SOM DEM ÄR.

 

57. Har du någon gång ringt polisen? JA! Jag sa "hej det är en man här som knappt kan stå, hans ben har gått ur led"

 

58. Har du svenskt ursprung? Japp. Får jag leva nu?

 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ellzor, Ellken, Kingen, Ellgen.

 

60. Vilka är dina största svagheter? Är nog inte lika perfekt som jag skulle vilja vara /tror jag är, iochmed att jag kan känna att jag dömer lite för mycket, och tänker saker jag inte borde tänka. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0