"varje tråd som vi spunnit brister snart"

ALLTSÅ SERIÖST? Lever i en lycklig bubbla och varje gång jag ser bilden på smälter jag in i ett leende. För jag träffade min absoluta favoritartist av alla i hela universum. Jag kramade min absoluta favoritartist. Jag kramade och pratade med Oskar Linnros. JAG DÖR.
 
Grejen är den att jag var förvånadsvärt lugn i början. Innan spelningen på Bengans var jag inte ens lite nervig att jag inte skulle se något (vilket jag inte gjorde) eller att allt skulle skita sig. Men jag antar att det är för att jag vet att jag kommer se honom två gånger till i sommar. Jag och Linus kom dit och hamna bakom långa personer och såg exakt noll. MEN! Det var ok. För jag hade inte varit de som varit längst fram, som köat i 2,5 timmar för att se honom spela 3 (!) låtar. DESSUTOM var det lite ironiskt att signeringen sen var på andra sidan rummet, så de som köat för att hamna längst fram på spelningen, hamna längst bak i signeringskön. And then I felt like a winner.
 
Min fina Linus gav mig hans precis nyinköpta "Klappar och Slag" för att jag skulle få den signerad (hade nämligen beställt som inte hade hunnit komma, men nu NU NUUU så har jag fått den och den är också signerad... xD... Aja, Linus är generös ändå). Och jag fick min påse signerad han sa "nämen har du den där påsen, inte ens jag har den" och så fick jag ett kort, en kram och en high five som han själv erbjöd när jag sa att jag älskar hans musik. Jaja, det blev en rätt bra kväll ändå.
 
AND WHAT ABOUT THE ALBUM? Funtar på att kanske recensera det så jag ska nu säga dessa låtar som tips:
- Kan jag få ett vittne
- Plåster
- Det är inte synd om dig
- För sent


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0