Har världens finaste tröja

Checka in min fina tröja som jag köpte på Island för 2500kr. ISLÄNDSKA kronor. Alltså ca 130 svenska kronor!!!! Amazing indeed. Så himlans fin är den!
 
 

Våffeldagen

Är just nu i denna sekund hemma hos min vän Caroline å käkar våfflor med lite för mycket onytttiga saker på. Nutella, marshmallow, sylt, grädde... Och snart kommer vi ligga å spy. Och snart kommer vi ha bak-smälla. Hehe.

Alice leker bra som vanligt och vill hellre vara snygg än smart. Synd att hon är ingetdera.

     


ísland

           
            
©Ellen Kingfors
 
 
HAR VARIT PÅ ISLAND! 
Och detta gjorde jag...
 
Dag 1. Kom till landet och badade i varm källa mmmmmmmm, men har tyvärr inga bilder från det.
Dag 2. Åkte på golden circle, dvs, kollade på gammal vulkan, geysrar, vattenfall och kontinentalplattor
Dag 3. Hälsade på en isländsk skola.....................
Dag 4. Red häst :)
Dag 5. Åkte hem.
 
Låter kul va? Det var det. Men! Det blåste väääääldigt mycket. Trodde nästan jag skulle blåsa iväg, på mina 54 kilo. Hehehe.

FIna gamla photo booth-bilder

Idag är en latdag. Helst vill jag inte finnas just idag men nu gör jag det och då bestämmer jag mig för att göra ingenting istället. Imorgon är det packning och tvättning som gäller och på måndag är det IIISSSLLAAANNDD som gäller. Är taggad, vet dock ej hur jag ska stå ut med min klass 24/4 men det löser väl sig då!!!!!!!!!!!!
 
Igår va jag på filmkväll på min skola (eftersom jag älskar skolan!!!!!!!) och vi såg en skräckis men jag vill helst inte prata om det för då kanske jag blir rädd här i min ensamhet. Jag, Erica och Amanda Wallin hade det SVINMYS med DONKMAT och *filmen jag ej vill prata om*. 

Och från ingenstans som vanligt kommer några bilder. Men detta med ett syfte. Amanda hade lust att se ett collage av mina fiiiina photo  booth-bilder, men eftersom jag inte känner mig som en "collagetjej" så får det bli lite fina gamla photo booth- bilder här på bloggish. 
 
 
Jag och Filsi i ettan <33333 (vi var inte ens vänner, tror att Felicia skrek på mig denna lektion tills jag börja gråta och sen sa hon att det var ett skämt...) 

Jag och Amanda i ettan <333 (vi var vänner!!!!)  

Emma flörtar med mitt photo-booth... 

Linus och jag leker obehagliga


Yeah I don't even know what this is...

Jag är på tråkig lektion

Jag är på tråkig lektion och "pluggar"

Vem är denna människa? Någon som vet?

CM och Amanda, aka, modellerna på min bakgrundsbild (tack you guysss...)

Erci och jag var kära i varandra igår <333
 
 
Ps. Om ni nu känner värme i hjärtat efter dessa bilder, inte har något att göra ikväll, och har lust att svettas i en liten lägenhet (OBS: och är min vän!!) så ring och säg hej Ellen :3

Tankar i huvudet bara flyter omkring

 Ni måste bara se denna video, helt sjukt. Emma visade den mig igår och man ba shiet. 
 
 
 
 
 
Kan också apropå att jag lyssnar på detta nu tipsa er om:
 
 
 
 
 hejdå
 

Jag e vacker med spackel

Oh nana whats my name, oh nana whats my name, whats my name, whats my name ;) ;) ;) ;) ;) 
 
Fotade nyss Amanda med mina hörlurar som jesuskrans. Så jäkligt vackert!!! Garvar som vanligt på fredagarna och det är helt underbart. Dock ej så roligt när man får analysuppgifter och ska vara seriös xD xD xD
 
Vet ej vad jag ska skriva? Men vad tycker ni om mitt hår mina vänner? Gjorde det nästan helt själv. Tog bara lite tid, och några hårfärger...

Idag såg jag Lill-Babs

Hej bloggen! Idag såg jag min stora idol, Lill-Babs. Hon är så himla fin och rynkig, som en rynkig hund med en massa läppglans. Måste säga att hon var längre än jag trodde. Hon hade på sig en jättefin sjal. SÅ FIN. Nu ska jag kolla på när Ellen duschar, mmmmmmmmm.

ps. mittt favoritdjur är ekorrar
ps2 alice är sämst i hela världen hihihihekhfbjweager

Gamla tider :')

1. Skolavslutning, 7an, Emma & Carro 2. Alice åker moped på Gotland :') 3. Husarö. Åh Husarö. Kunde jag göra det igen skulle jag göra det 100 gånger. 4. Fina söta underbara Elina. 5. Känslan när en riktigt bra artist bjuder upp en annan riktigt bra artist på scen.
 
Grinar ju bara lite av att tiden går så fort...

Excellento hörni men men sch

Funderar funderar på om jag kanske ska vara med på en feministisk demonstration på fredag (internationella kvinnodagen!) för jag känner att jag vill göra någonting åt saker och ting, och inte bara vara en bitter flicka som INFORMERAR ANDRA OM SMARTA SAKER, vilket också hjälper såklart! Att informera hjälper jättemycket (OSKAR ENGMAN!!!!!!!!!!!!!!!!). 
 
Funderar också på en hemlig plan som jag har med min vän (kära vän!!!!!!!) Amanda Wallin. Åh jag är så taggad så taggad, vad det är det får ni se när det är klaaaaart, för jag vill att det ska bli en överraskning ;-) ;-)
 
För övrigt har jag nu anmält min minutfilm till sveriges kortfilmfestival och det ska bli kul att vinna. HA HA HA HA HA xD Fick ju göra om den lite då The XX ville att jag skulle betala typ 500 kr för att ha deras låt i min film. Like I have the money for that. Så jag "fick" istället en låt från en kille vid namn Emil Beer och nu är filmen redo för tävling ;)
 
 
         
HAHAHAH DENNA BILD ÄR KUL. Förlåt Amanda...

till fjällen och tillbaks

HEJ! Och ni som trodde att jag kanske hade begett mig under snön för att inte återvända. Och det var kanske det jag gjorde. Begav mig till fjällen för att bara åka skidor och inte tänka på hur mycket jag hatar saker och ting. Men hatade ganska mycke *där uppe* också, då familjen ibland är illa illa illa illa illa illa. Men Linus var med, och han åkte schiiidor med mig, jag "lärde" honom åka på ett *bättre* och *mindre komplicerat* sätt än vad han lärt sig innan. Det gjorde vi i cirkus 4 dagar, och nu är vi hemma igen. Tjoho! Och massa massa matte måste jag göra :-D :-D
 
Dessa ska då illustrera *stan till fjällis*

RSS 2.0