FIna gamla photo booth-bilder

Idag är en latdag. Helst vill jag inte finnas just idag men nu gör jag det och då bestämmer jag mig för att göra ingenting istället. Imorgon är det packning och tvättning som gäller och på måndag är det IIISSSLLAAANNDD som gäller. Är taggad, vet dock ej hur jag ska stå ut med min klass 24/4 men det löser väl sig då!!!!!!!!!!!!
 
Igår va jag på filmkväll på min skola (eftersom jag älskar skolan!!!!!!!) och vi såg en skräckis men jag vill helst inte prata om det för då kanske jag blir rädd här i min ensamhet. Jag, Erica och Amanda Wallin hade det SVINMYS med DONKMAT och *filmen jag ej vill prata om*. 

Och från ingenstans som vanligt kommer några bilder. Men detta med ett syfte. Amanda hade lust att se ett collage av mina fiiiina photo  booth-bilder, men eftersom jag inte känner mig som en "collagetjej" så får det bli lite fina gamla photo booth- bilder här på bloggish. 
 
 
Jag och Filsi i ettan <33333 (vi var inte ens vänner, tror att Felicia skrek på mig denna lektion tills jag börja gråta och sen sa hon att det var ett skämt...) 

Jag och Amanda i ettan <333 (vi var vänner!!!!)  

Emma flörtar med mitt photo-booth... 

Linus och jag leker obehagliga


Yeah I don't even know what this is...

Jag är på tråkig lektion

Jag är på tråkig lektion och "pluggar"

Vem är denna människa? Någon som vet?

CM och Amanda, aka, modellerna på min bakgrundsbild (tack you guysss...)

Erci och jag var kära i varandra igår <333
 
 
Ps. Om ni nu känner värme i hjärtat efter dessa bilder, inte har något att göra ikväll, och har lust att svettas i en liten lägenhet (OBS: och är min vän!!) så ring och säg hej Ellen :3

Kommentarer
Postat av: a

HAHAHAHAHA :3

2013-03-17 @ 09:49:34
URL: http://liarmydear.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0