znark och zexism

HEJ IGEN!!!!!!!!!!!! VAD GÖR NI?

Själv sitter jag och håller på att somna framför datorn samtidigt som jag tuggar kaka och lyssnar på Hanapee (åh Hanapee) på morgonpasset i P3 (OBS GAMMALT AVSNITT KLOCKAN ÄR EJ TIDIGT).

Idag var det TEG-dag. Dvs de klasser som har ork klär ut sig, går till skolan, leker lekar, lyssnar på hög musik, äter godis, går hem. Jag ovh min klass (dvs de 10 som kom............) var utklädda med temat BONDGÅRD. Ellen var skön nog att ha sin kodräkt, och Calle i klassen var även han klockren. Vann lekar gjorde vi, ett par. Och det var typ det. Jag var nämligen tvungen att dra en timma tidigare pga skulle till tandläkarn.
 
I helgen var jag på en demonstration mot sexism. Demonstrationen var från början tänkt att hållas utanför American Appareal. Men de bytte till Tantolunden på söder. Det var inte så att vi gick med pinnar och skrek bort med sexism (även om det kan va kul det med) utan jag och min Linus satt och chillade i gräset medan massa kloka människor sa vettiga saker. Blev otroligt inponerad av vissa talare OCH som en av dem tillåmed sa så blir man
otroligt GLAD (trots sexismen) att så många känner som jag gör. Är otroligt glad att jag åkte dit. 
 
 
Vi hörs snart, jag lovar. Snart, mycket snart, har jag inget plugg snart. Snart.

RSS 2.0