Kläder kläder kläder..

Låtsas ju som att jag inte har köpt några kläder på sistone fast det har jag ju. Suktar ändå men verkar inte hitta något som känns underbart. Har hittat dessa fyra plagg men nu var ju dessutom två av dem out of stock. Jaja. Är sugen på mysiga sweatshirts med lite färg då jag känner mig grå eller blå mest nuförtiden. Jaja.
 

Känns inte den här tjejen som har dessa ^ tröjor på sig väldigt lik hon den där... fuck vad heter hon... ni vet i föräldrafällan.. Lindsay Lohan! Visst?
 
Förresten har jag hittat denna och tänkt att jag ska ha den på studenten men känns inte heller helt RÄTT. Men jag gillar idén att ha en byxdress ist för klänning jättemycket. Men denna känns lite kort kanske? Vill ju inte att det ska kännas som jag har trosor på mig bara. Och då kanske tänker ni att vad har Ellen för tanttrosor men det är faktiskt så att den ser kortare ut på "catwalken".. såattsäga.
 
 
 
Allt är från asos.com
 
 

sova

Den där känslan när stressen tar kål på en. Den där känslan när allt plugg gör en galen men man samtidigt inte orkar ta tag i det. Den där känslan när man hatar känslan. Är så jävla stressad och trött på skolan just nu. Går under ett mörkt täcke och allt jag drömmer om på dagarna är att få sova ut. Och så kommer helgen. Och då jobbar jag fredag lördag söndag. "Vad är det?" frågade min lärare. Jag sa att jag var trött. Hon kollade på mig och frågade igen. Men mamma säger att jag ska äta D-vitamin så jag köpte en burk för 99:-. Och jag bytte bort mina p-piller för att inte vara nedstämd. Vi får se om det hjälper eller om det slutar med att jag sjukanmäler mig varje dag. Mamma säger att det skulle vara okej, om jag fortfarande pluggar, och känner att jag pluggar bättre hemma. Mamma säger att snart blir dagarna längre igen.

onsdag

Påväg till skolan. Linus står först med mobilen och jag fotar lite rastlöst. Helt plötsligt tar han ner mobilen och kör en oskyldig pose. Söt är han iaf.
Mofeta & Jerre släppte en ny (bra) låt som jag lyssnade på under lektionen. Samtidigt som en film visades. Fick sedan lite skäll (inte jag personligen men...) av läraren (Sven <3) för att vi inte fokuserade. Han gav oss då en läxa att analysera filmen lite kort tills nästa lektion. Underbart. Måste bara se om hela filmen först :). Vi fick sedan ett mail av Sven som lät ungefär såhär "Ni är jättegulliga... MEN...". Linus frågade Sven om han var sur på oss. Men det var han inte. Bara besviken... :(
Här sitter jag med en död fisk i en ask i handen. En kille från TEEO (Täby Enskildas ElevOrganisation) gav mig denna i hopp om att den skulle få sig en fin begravning. I slutet av TEEO-mötet hamnade den i ett skåp. Jaja.
Pappa och jag övningskörde och jag åkte igenom min första MacDriveIn ;) Lyxigt. Vi drog till faster och onkel Titti och Mattias och jag åt en halv hamburgare innan jag snodde deras överblivna mat.
Idag har jag även släpat på denna färskost-burk innehållandes 2000:-. Pengarna ska gå från TEEO, mig och resten av skolan till tyfonens offer i Filippinerna. Vi bakade kakor som vi sålde. Och lyckades samla in såhär mycket. Underbart.

nära döden

 
 
 
Dessa bilder illustrerar min morgon då jag satt avslappnad på tåget och lyssnade på den bästa musiken som finns när plötsligt tåget släcktes ner och lät som att det körde på en stenbumling. Men jag lever, tack och lov. På hemresan hände också något fruktansvärt, nämligen ställdes ett tåg in "pga sjukdom". Kom självklart genast å tänka på Walking Dead och på alla zombies som skulle finnas i världen om en apokalyps skulle inträffa. Vart skulle man ta vägen? Tror egentligen lägenheten skulle vara ganska trygg då vår gallergrind känns säker. Känner dock att all mat skulle ta slut jättefort? Funderar på att bunkra upp med massor, man vet ju aldrig. Och visst, skratta ni bara men om ett par månader sitter jag där och lever loppan medan ni kommer krälandes. Japp. Då känns det inte så larvigt längre va. Tillslut kommer jag bygga en stad, kalla mig governör och förlora ett öga. Hemskt det där. Skulle nog egentligen ge upp ganska snabbt.

twilight

Tänkte på twilight igår innan jag gick och la mig. Tänk vad stor del av mitt liv det var ändå. Och nu är det bara borta. Sjukt ändå. Är det samma sak med Harry Potter-fansen? Att man liksom glömmer bort allt? Det är liksom förbi, nu när alla filmer har kommit ut. Konstigt ändå, jag andades nästan twilight, på en hälsosam nivå såklart, men ändå. Nu är det som att det aldrig har funnits. Det tänkte jag på igår, innan jag somnade. Funderade hur det skulle va att börja om från början. Att läsa om alla böcker och se om alla filmer. Men fy fan. Är liksom inte i samma mode längre? Edward är inte lika amaZING och respekten har liksom försvunnit. Saknar det ändå på något sätt.

Annars så andas jag. Pluggar, jobbar och gymmar. Det är det jag håller på med. Är idag i något slags plugg-mode så att jag nästan känner mig taggad på att inte ligga efter i skolan? Konstig känsla dedär. Ska nog ut och springa en sväng.


Vill tillbaks.

    
Vill tillbaka till Oskars konsert i uppsala. Så jäkla härlig energi och allt var så bra. Riktigt glad att jag köpte biljett.
 

cred till veckorevyn

Köpte veckorevyn idag när jag egentligen letade efter Cosmopolitan. Hade lust för tips, artiklar och horoskop om ingenting men fann mycker mer än sådant. Mycket cred till VeckoRevyn får jag säga, och här är varför:
 
1. Vid första sidan möts jag av en ruta om veckorevyn's "size hero"-kampanj där de hyllar alla storlekar. Jag möts även av ett urdrag från artikeln ni ser på bilden, skriven av chefsredaktören.

2. På nästa sida möts jag av en insändare där VR tackas av en kvinna som tidigare inte vågat kalla sig feminist. I en tidigare tidning hade de nämligen uppmärksammat feminismen.
 
3. Lite längre fram i tidningen hyllar VR bland andra Bianca Kronlöf och FI's talesperson, Sissela Nordling Blanco. 

4. Ytterliggare lite längre fram i tidningen hittade jag artikeln ni ser på bilden där de bland annat intervjuat Ametist om rasism, men ger också förslag på vad du kan svara när de rasistiska myterna tas fram i en debatt.
 
5. Innan jag köpte tidningen såg jag på framsidan någonting i stil med "Smal till varje pris?" och tänkte -.-. Men När jag öppnar tidningen handlar det inte om hur din diet ska gå till, utan 3 kvinnor som har/har haft anorexi.

6. I övrigt i tidningen så används ordet "hen" när det behövs, starka kvinnor hyllas igenom i princip hela tidningen och insändare från homosexuella är med brevid de från de heterosexuella.

Har länge irriterat mig på tidningar som FRIDA, Cosmo, VR (och ändå kan jag inte motstå dem ibland..) och dylikt för att de är generaliserande och vänder sig till kvinnan med smink och mode. Men jag kommer ihåg att jag blev så irriterad på FRIDA för några år sedan för att de alltid antog att ens partner var en kille när de svarade på folks frågor. "DET KAN VARA EN TJEJ OCKSÅ!!" skrev jag i ett argt meddelande till dem och fick inget svar.

Så tack VeckoRevyn för att ni har moderniserat er litegranna.

blä

Tänk vad lätt det hade varit för dig. För dig och så jävla många andra. Om jag inte var så jävla bråkig. Inte så jävla uppkäftig. Om jag inte provocerade dig. Om jag inte var så jävla kaxig. Vad mycket lättare, och skönare, det hade varit för dig och så många andra om jag som så många andra inte brydde mig. Om jag som så många andra gick runt och kalla folk bögjävel. Om jag som många gick runt med en klump i bröstet hela mitt liv med tron att det var mig det var fel på. Att jag inte var tillräckligt bra och att jag var anledningen till att jag blev behandlad som sämre. Visst hade det blivit lätt för dig. Om jag bara någon jävla gång kunde hålla käften. Snälla håll käften. Vad lätt det hade varit för dig då. Och fy fan vad synd det är om dig, och så många andra. Att jag aldrig håller käft. Att jag aldrig kan låta det vara. Att jag aldrig kan ta en paus. Fy fan.

drog till Turkiet ett tag

 
 
 

RSS 2.0