onsdag

Påväg till skolan. Linus står först med mobilen och jag fotar lite rastlöst. Helt plötsligt tar han ner mobilen och kör en oskyldig pose. Söt är han iaf.
Mofeta & Jerre släppte en ny (bra) låt som jag lyssnade på under lektionen. Samtidigt som en film visades. Fick sedan lite skäll (inte jag personligen men...) av läraren (Sven <3) för att vi inte fokuserade. Han gav oss då en läxa att analysera filmen lite kort tills nästa lektion. Underbart. Måste bara se om hela filmen först :). Vi fick sedan ett mail av Sven som lät ungefär såhär "Ni är jättegulliga... MEN...". Linus frågade Sven om han var sur på oss. Men det var han inte. Bara besviken... :(
Här sitter jag med en död fisk i en ask i handen. En kille från TEEO (Täby Enskildas ElevOrganisation) gav mig denna i hopp om att den skulle få sig en fin begravning. I slutet av TEEO-mötet hamnade den i ett skåp. Jaja.
Pappa och jag övningskörde och jag åkte igenom min första MacDriveIn ;) Lyxigt. Vi drog till faster och onkel Titti och Mattias och jag åt en halv hamburgare innan jag snodde deras överblivna mat.
Idag har jag även släpat på denna färskost-burk innehållandes 2000:-. Pengarna ska gå från TEEO, mig och resten av skolan till tyfonens offer i Filippinerna. Vi bakade kakor som vi sålde. Och lyckades samla in såhär mycket. Underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0