OM DU VILL HA MIG, NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Va?

Ellen?

Bruden som alltid hateat på Håkan Hellström, vad gör du?

Hallå?
 
Jo hörni. För jag ger mig nu. Jag inser att eftersom jag faktiskt gillar fler låtar än vad man kan räkna på en hand om man har 5 fingrar på den handen så kanske det är mer än slumpen. Kanske kan det vara så att Ellen Kingfors även hon gillar Håkan Hellström. Jepp, det får vara så nu. Jag skulle väl inte direkt kalla mig ett FAN, så långt har jag inte riktigt kommit än. Men att jag gillar honom... OK rättelse: jag gillar hans musik. Det. Det kan jag gå med på.
 
 
 
 

genialt

Nu är det lite mer än två veckor sedan jag skrev högskoleprovet som jag fruktade så himla mycket. Och om ytterliggare två veckor får jag reda mitt resultat, som jag tror kommer ligga runt 0.8. Varför fruktade jag det så himla mycket? För att jag skulle sitta i massor av timmar och bara göra prov? För att jag skulle få blackout? Näe, jag fruktade det för att jag kände "nu kommer det avgöras hur smart jag egentligen är".
 
Igår kom jag hem från Gotland. Och i förrigår stod vi och langade ved, pappa, min bror, hans kompisar och jag. Jag nämnde något om högskoleprovet och diskussionen blev ett faktum. Jag berättade dels om Hanapee's högskoleprovshistoria som om jag uppfattade det rätt innebar att hon sprang gråtandes ut från provet pga hennes pojkvän satt lugnt och var klar med delen medan Hanna stressade ihjäl sig (och ja det var verkligen så att vissa satt och chilla i 10 min för att de blev klara? Ångesten???? Lägg av??). När jag berättar det här frågar en av Linus kompisar vem Hanapee är och jag förklarar att det är en bloggerska vars blogg jag läser.
 
"Jaha, en bloggerska, jo då kan man ju förstå det. Boggerskor är ju inte så smarta".
 
 
................ Ursäkta?
 
Jag blev otroligt irriterad, för det första är det ju helt sjukt fördomsfullt. För det andra (med tanke på högskoleprovspoäng) tycker jag det är så ORÄTTVIST hur människor mäter intelligens i betyg, provresultat och framförallt ämnen som matematik? Mitt gymnasieval är ett exempel, har fått en del skit för att jag valde media. Jag går media men det innebär inte att jag är en slacker och det innebär inte att jag är korkad. Att jag filmar, fotograferar eller håller på med grafisk design när naturare läser fysik eller matte 134 innebär inte att jag går värsta chill-linjen. Käften bara, ok?
 
För bara för att Linus kompis själv fick 1,8 poäng på högskoleprovet så innebär innebär inte detta att han är ett geni. TYVÄRR! JAG TÄNKER INTE HÖRA PÅ SÅNDÄR SKIT FRÅN NÅGON SOM ANVÄNDER BÖG SOM ETT SKÄLLSORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!1!!1
 
puss
 
 

Blommor och bil

Känner ju spontant att jag inte fotat på evigheter och får sådan fotopanne pga det ser förjävligt ut. Men blommor är ju alltid lätt att fota, tänkte jag. Tycker ju spontant att bil-bilden är lite kul mest för att Linus (min bror, till höger) ser ut som om han tror att han är en filmstjärna av något slag. Aja. Låt honom drömma tänker jag. Aa ni hör (läser..) ju, har ju sån fotopanne att jag t.o.m. känner att jag behöver försvara mig..

Idag har vi varit på Gotland Ring vilket är en.. racingbana? Vet inte riktigt om man kallar det så men aa. Pappa och Linus har någon slags snabb bil av något slag.... asså ni hör ju hur dålig koll jag har. Aja, jag fick åka med nåra rundor iaf, i passagerarsätet. Det var kul, men höll på att spy upp lunchen jag käkade 5 min tidigare.
 

"Vi åker klockan 11"

Sa han och gick sin väg. Jaha tänkte jag. Då gör vi väl det. Men nu sitter jag här och väntar med mitt bagage. Och klockan börjar närma sig 25 över. Är jag förvånad? Nej.
 
Ni förstår. Min far är en sådan kallad tidsoptimist. Han suger på att hålla tiden helt enkelt. Jag förstår inte varför men kan kanske är dum i huvudet eller bara har något fel i hjärnan när det gäller tid. Eller så njuter han av att veta att jag sitter och väntar på honom. Någon form av skadeglädje helt enkelt.
 
Vi ska till Gotland över påsk! Och jag ska få övningsköra ner till Nynäshamn. Wish me good luck. Jag har tom tagit med mig min kamera så det kanske blir något annat än tumblr-bilder och photoboothbilder. Ja vi får se helt enkelt, se vart vinden för mig.
 
 
Här ska ni få ett musiktips också. Tycker den e kul:
 

Veckans Babe

Kan vi kanske låtsas att klockan inte är över 12 och att det inte tekniskt sätt är måndag så att det inte är en ny vecka? Bra. För tidigare i veckan såg jag nämligen 10 things i hate about you för typ tredje gången kanske. Det har cirkulerat lite bilder från den på tumblr och long story short så insåg jag hur sjukt snygg Heath Ledger var? Och detta inser jag ju då nu. Vilket är jävligt synd eftersom snubben är död??? Aja. Fint smile hade han ju ändå, pojken lille.
 
 
 
 
 
 

Saker jag aldrig kommer förstå mig på

- När folk inte kan bajsa på deras arbetsplats/i skolan
- Kompisrelationer som ENDAST går ut på att håna och vara taskiga mot varandra
- När folk favoritmarkerar (på twitter) som om det vore samma sak som att gilla (på facebook)
- När människor högt och omotiverat kommenterar något om någon, och detta ENDAST kan ses som negativt
- Personer som inte sett Mean Girls
- Personer som sett Mean Girls men inte tycker den är bra.........
 
ellenkonstig on Make A Gif
 
Och apropå älskade Mean Girls så var jag, Amanda och CM på en skiva för exakt en vecka sedan med temat "film/sitcom" så vad tror ni vi klädde ut oss till....?
Pretty good huh?

Veckans Babe


Veckans babe är Adèle Exarchopoulos för att 1. Hon är sjukt babeig, 2. Hon har extremt coolt efternamn 3. Hon confirmar den här tanken om att franska är sexigt 4. Hon verkar cool fastän jag inte vet något om henne. Såg henne i "Blue is the warmest colour" för några dagar sedan och känner mig lite kär i hennes karaktär, sen så av det jag sett av hennes riktiga jag (på tumblr-bilder och gifs lol) så verkar grymt cool!!!! Så hon får bli veckans babe.
 

RSS 2.0