skoluppgift - fyra element

 

så förlåt och fuck you

Ibland känner jag att människor avskyr mig. Absolut lessnar på det jag har att säga, absolut hatar det som kommer ur min mun. Absolut tröttnar på mina skämt, mina åsikter och min smak. Och då vill jag hellre sitta själv. Vara för mig själv. Bara vara. Men ingen tröttnar på mig själv så mycket som jag.
 
Jag känner mig oduglig och bortglömd. Trots det sitter jag här och finns. Men helt jävla värdelös känner jag mig. Allt i världen skulle finnas utan mig, allt skulle varit gjort och allt skulle varit sagt. Av någon annan. Jag tänker på alla de där personerna jag sviker, alla de jag sviker gång på gång. Och jag tänker att jag är sådär värdelös, att jag bara är ivägen. Att jag bara är så jävla jobbig. 
 
Men ibland så glömmer jag allt. Och tycker att allt är bra, att det är så himla bra. När jag glömmer bort mig själv för en stund, glömmer bort mina brister. Då är allt så himla bra.
 

Senaste tiden från mobilen

                
 
 
 
 
               
1. Varit hos frissan och färgat håret 2. Fått min studentmössa (<333333) 3. Framkallat en del av mitt gymnasiearbete 4. Ätit frukost på sängen och kollat Gossip Girl

bara något att få ur sig

Så många fina minnen som jag har ha fått. Det så dumt hur det blir, vi hade otur. Ingenting i min kalender idag, inga vänner kvar. Jag smyger över golvet, ser solen stiga upp, i samma stund så vet jag att allting har ett slut. Allt är för bra nu. Det kan va minst lika bra. Try to understand why, don't get so close to change my mind, please wipe that look out of your eyes. Stackars mig, ingen bryr sig om lilla jag. Jag vill höra någon säga mig, att imorgon blir en bättre dag. Because I'm happy.
 
Så blandad. Och din ryggsäck står fullproppad i mitt rum och stirrar, stirrar tillbaka på mig. De där två skivorna ligger vid sängen och jag tänker att de ska stoppas undan ett tag, bara ett tag. Och alla de dära kläderna. Som jag älskar. Som plötsligt sitter obekvämt. Som plötsligt kliar. Som plötsligt känns så jävla irriterande. Och alla mina tankar. Tankar om andras tankar, tankar om mina tankar och tankar om tankarna jag inte vill tänka. Det blev mycket svårare nu, inte svårare beslut. Men svårare att komma över. Släppa förbi. Låta vara. Och jag önskar att jag kunde stänga av den där rösten som skriker. Som skriker tills den spricker. Att jag kunde stänga av den och säga att jag inte ska bry mig, för det ska jag inte. Det vill jag inte. Men det är jävligt svårt, ska du veta. Och det är inte mitt fel, men hade jag bara... nej jag vet. Tack jag vet, det är inte mitt fel. Och det är inte mitt problem. Så jag vill stänga av den där rösten som skriker.
 
För övrigt så har jag fastnat totalt för följande låt

en ack så intressant lista

Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen. Jag tror inte att jag kommer att dö. Men OM jag nu gör det så hoppas jag att jag typ att jag är aslyckling, omringad av alla jag älskar och sen ba POFF utan att jag märker det. 

 

Vem är den klokaste du vet? Väldigt klurig fråga. Klokhet tänker jag kan vara allmänbildad, boksmart eller socialt klok eller hur jag ska beskriva det. Skulle säga att min vän Emma är väldigt allmänbildad och det är nog henne jag vänder mig till om jag undrar vad ett konstigt ord betyder eller vad som händer i syrien. Men min spontana tanke var Amanda när jag läste frågan. Skulle kunna sitt rätt länge med henne och prata om saker (speciellt sociala beteenden och liknande), och hon har (oftast) väldigt bra reflektioner. Och på det sättet känns klok ett ganska bra ord på henne. En klok erfaren gammal gumma.

 

När älskar du att leva? När jag inser att jag är bra och att andra tycker att jag är bra *lever för bekräftelse*

 
När tycker du att livet suger? När jag sitter ensam i soffan och bara vet inte vad som händer med det liv jag lever. För mycket plugg jag inte orkar göra, för lite vänner att träffa och för lite ork.

 

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv? Förmodligen Mila Kunis, Jessica Alba eller Scarlett Johansson. That's how good looking I am.

 
Vilken låt skulle vara soundtracket?
 

 

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då? Är vitlök en krydda? Om inte så vet jag inte? Vad är en krydda? Trodde det bara fanns salt och peppar? Vem är jag? Vad är livet?

 

Vad är det skönaste du vet? MaSsAgE 4-ever typ. Eller äre typ såhär "haha så jävla skön"? I så fall är det typ detta:

 

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra? Typ engagemang och humor! Viktiga grejer för att göra livet roligt, tänker jag.

 

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra? Jag skulle säga den klassiska "jag kan inte erkänna att jag har fel" eller "jag kan inte ge dig cred för din idé", för att det är ganska nedlåtande mot en själv. Däremot vet jag med mig att jag själv ofta svarar "aa det kan nog vara bra" istället för "GUD VILKEN BRA IDÉ!!" som man kanske borde svara när någon föreslår något bra. 

 

Hur länge tror du att du kommer blogga? I 100 år.

 

AAAAND I'M OUT. Peace.


färgfabriken

 
 
 
                
 
 
 
                
 
Både jag och CM har som gymnasiearbete att fota, så i lördags så åkte vi lite spontant och snabbt till den övergivna färgfabriken i Spånga. Blev lite bilder med systemkameran också, fastän mitt gymnasiearbete handlar om att fota med engångskameror. Det var läskigt där.
 

promenad, rådjur & vatten i skon

 

viva la slem

Nu har jag varit sjuk i en vecka. Det suger. Min näsa rinner, min hals bränner och mina bihålor bråkar. Det är helt enkelt ett helvete. Kan inte sova för att jag kvävs av slem och använder mina kräkreflexer för att försöka få upp slem från halsen. Visst låter det mysigt? Det är det inte. För att underhålla mig själv har jag kollat på "Systrar i jeans", "Leagally blonde" och även börjar kolla på "Gossip Girl" igen. Så uttråkad har jag alltså blivit. 
 
Men någonting helt fantastiskt som jag har kollat igenom (har börjat flera gånger men har aldrig riktigt haft tid att se hela) är detta klipp:Jag blev helt glad efter detta. Gudrun är ett GENI! Så KLOK så SMART vet inte vad jag ska GÖRA. Men jag tror nog att min röst kan hamna på F! (feministiskt intiativ) i år, trots att inte läst på så mycket om deras politik så vore det ju underbart med både Gudrun och lite feministiska hårdhandskar i riksdagen. 
 
Nu ska jag gå och hosta upp slem.

RSS 2.0