en ack så intressant lista

Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen. Jag tror inte att jag kommer att dö. Men OM jag nu gör det så hoppas jag att jag typ att jag är aslyckling, omringad av alla jag älskar och sen ba POFF utan att jag märker det. 

 

Vem är den klokaste du vet? Väldigt klurig fråga. Klokhet tänker jag kan vara allmänbildad, boksmart eller socialt klok eller hur jag ska beskriva det. Skulle säga att min vän Emma är väldigt allmänbildad och det är nog henne jag vänder mig till om jag undrar vad ett konstigt ord betyder eller vad som händer i syrien. Men min spontana tanke var Amanda när jag läste frågan. Skulle kunna sitt rätt länge med henne och prata om saker (speciellt sociala beteenden och liknande), och hon har (oftast) väldigt bra reflektioner. Och på det sättet känns klok ett ganska bra ord på henne. En klok erfaren gammal gumma.

 

När älskar du att leva? När jag inser att jag är bra och att andra tycker att jag är bra *lever för bekräftelse*

 
När tycker du att livet suger? När jag sitter ensam i soffan och bara vet inte vad som händer med det liv jag lever. För mycket plugg jag inte orkar göra, för lite vänner att träffa och för lite ork.

 

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv? Förmodligen Mila Kunis, Jessica Alba eller Scarlett Johansson. That's how good looking I am.

 
Vilken låt skulle vara soundtracket?
 

 

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då? Är vitlök en krydda? Om inte så vet jag inte? Vad är en krydda? Trodde det bara fanns salt och peppar? Vem är jag? Vad är livet?

 

Vad är det skönaste du vet? MaSsAgE 4-ever typ. Eller äre typ såhär "haha så jävla skön"? I så fall är det typ detta:

 

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra? Typ engagemang och humor! Viktiga grejer för att göra livet roligt, tänker jag.

 

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra? Jag skulle säga den klassiska "jag kan inte erkänna att jag har fel" eller "jag kan inte ge dig cred för din idé", för att det är ganska nedlåtande mot en själv. Däremot vet jag med mig att jag själv ofta svarar "aa det kan nog vara bra" istället för "GUD VILKEN BRA IDÉ!!" som man kanske borde svara när någon föreslår något bra. 

 

Hur länge tror du att du kommer blogga? I 100 år.

 

AAAAND I'M OUT. Peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0