Vad om hänt de senaste 2 dygnen

HEJ OMG SÅ MKT HAR HÄNT???????? Ni måste ju få hänga med lite.
 
Tisdag
KLASSSKIVA WYEYYYY. Vi hade alltså tema NOSTALGI så jävla fettfettfett, jag klädde ut mig till Grynet och det spelades nostalgilåtar hela kvällen! Jag höll även tal under middagen, delade ut "klassens" och senare dansade jag SOM ADLRIG FÖRR! Fick tillåmed cred av Krille för att han tyckte jag och CM va bra som dansade på riktigt istället för att stå å gunga fram å tbx...typ!
 
 
           
 
Blev klassens livscoach, lol.
 
"Du är dig själv till 100%, det tror jag vi alla känt. Du har lärt oss vad som är rätt och fel, ja du har helt enkelt gjort klassen hel. Med smarta idéer och mycket inspiration, förkarar du gärna i mäktig ton. Du ser allt från det positiva, de är det som fått vår klass att framåt driva."
 
Onsdag!!!!!!
Ja fram till klockan 2 var jag och dansa dansa dansa. Sen vare dags att gå upp igen klockan 7 för att gå till skolan WEHÅÅ. Man måste ju ändå gå till skolan dagen efter?? Obligatoriskt hallå!! Sven var iaf förstående över att vi fortfarande var fulla/bakis/trötta. Dessutom var vi bara 9 pers där. Så vi fick chilla rätt mycket. Fika, och behövde bara göra en uppgift som var att lista 20 ord. Tack Sven! Sen slapp vi svenskan också så det var ju rätt nice.
 
Sen gick jag hem och kolla på Gossip Girl, käka mat och grät :) Helt seriöst vad jag grät. Tror detta var en blandning mellan bakis-ångest, ensamhet och trötthet. Sen tog jag mig själv i kragen, tog en dusch och skrev en efterlysning efter en brevvän på Sandra Beijers blogg. Helt seriöst. Fick ett mail efter en timma eller två om en tjej som tyckte jag verka cool osv. Det sjuka var att när jag läste hennes mail så garvade jag högt eftersom hon verkade vara så himla lik mig. Det är kul! Nu har vi skickat lite mail fram å tillbaka. Så sjukt detta haha?? Men trevligt, blir nog kul.
 
TORSDAG!!!!!!!!!!
Hade opponeringsdag och det känns så sjukt skönt att det är över nu alltså. Inte mycket kvar på gymnasiearbetet framöver, snart slipper man det!! Fick alltså liksom godkänt på opponeringen så det känns så jävla chill nu, vilket e nice.
 
Sen gick jag och jobba lite. Tjänga pengar you know... 

OK det interessanta har slutat för länge sen så nu ska jag också sluta.
 
CYA BITCHES!!!!
(min älskade OL-samling kom med där på ett hörn också <3)
 
Update: är det rätt att säga att det är de två senaste dygnen?? Tänker att det är ca 48h vilket är de två senaste dygnen eftersom ett dygn är 24h? Vad tycker ni? Bör jag skriva tre senaste dygnen? Otroligt svårt att veta detta.

hur grym va inte grynet ändå


run the world

Idag är det alltså FREEDDAAAGGG!!!!! ARRGGHHH!!! Jag började dagen med att ta lite egobilder i sängen. Jag kände att mitt ansikte var helt uppsvullet och ville då beskåda detta genom ett fotografi. Som jag tyvärr sedan deletade. HAHA ni trodde jag skulle visa det va.. idijuter.
 
Min dag har fortsatte med en fantastisk frukost som bestod av lite avocado på finn crisps, te, kiwi och sen lite flingor och jordgubbsfil MMMmmMMmmmm va gott. Och detta hade jag då tid med eftersom jag var LEDIG idag! Ja vad trevligt tänker ni och ja jag håller med helt enkelt.
 
Vad har jag gjort mer då? Jo jag har solat lite men även sprungit en mil. Ja ni vet det gamla vanliga......... Ok det är andra gången i mitt liv jag springer en mil men ändåå. Trodde jag skulle dö, och när jag hade typ 2km kvar så råkade jag även typ trycka på "cool down" på löpbandet (jajajaj jag vet "vem springer på löpband när det är såhär najs väder???" JO JAG) så den ville hålla nere min hastighet hela tiden så fick öka den varje minut... 
 
HUR SOM HELST så vill jag nu alltså dela med mig av den ultimata springlistan som jag har skapat. Perfekt lång för att springa en mil ;)) Eller två om man heter Caroline Lilliebjörn :pPpppp
 
 
Okej.. så mer då? Jo sen gick jag hem och lagade en alldeles för sen lunch som innehöll kyckling som jag egentligen har väldigt svårt för. Och nu sitter jag här och mår illa och vill dö. Förmodligen har jag väl salmonella eller något annat såntdär trevligt. Senare ikväll ska jag vill sitta och förmultna medan jag käkar choklad och kollar film. Kul va? Indeed my friends.
 
Vi hörs

4 veckor och 4 dar

Det är nu 4 veckor och 4 dagar sedan jag och min pojkvän sedan två år tillbaka gjorde slut. Och.. som ni kanske eller kanske inte märkt utifrån de inlägg jag skriver, så känner jag mig sjukt splittrad. I ena sekunden kan jag känna att allt är bra. Men i andra sekunden så känner jag att hur fan ska jag kunna klara en vecka ensam i lägenheten. Min pappa är bortrest nämligen och har lämnat sin heartbroken 18åring ensam med alla möjliga vassa föremål. Men inga hard feelings pappa, d'lugnt.
 
Man kanske skulle kunna beskriva mitt liv i spotifylistor. Ni vet de där två man pendlar mellan, den peppiga och den deppiga. Jag kan börja morgonen med den peppiga, känna att allt i livet kommer lösa sig på ett eller annat sätt, men på tåget hem från skolan är det ofta den deppiga listan som sätts på. Och ibland känns känslorna lite för mycket. 
 
Eftersom vi går i samma klass han och jag är skolan rätt jobbigt just nu. Känner lite att blickar bränner mig i nacken och att det ligger en annan mening bakom de ord som flyger emot mig. Men förmodligen så inbillar jag mig bara. Men att vara hemma är alltid lättare än att vara där, men så är det kanske alltid.
 
Om du frågar mig så känner jag mig lite lättad. Det kommer stunder jag längtar tillbaka som fan men jag vet ändå att detta nog var rätt beslut att ta. Och även om det var det bästa (och enda seriösa) förhållandet jag haft so far så vet jag att den hära saken som gör ont i kroppen, den kommer gå över.
 

lite i baktakt

Blandar ihop dagarna men längtar till helgen. Har som vanligt alldeles för mycket att ta itu med, men ingen ork. Skulle jag välja själv skulle jag spendera morgondagen i sängen med mat och ett konstant seriekollande, eller eventuellt på en strand någonstans i solen med en bra bok. Kort sagt vet jag inte hur länge jag pallar det här, men då är det ju bra att man går ut snart. Men livet känns som en väntan. Och fyfan vad deppigt det där lät nu, men så får det vara. För allt jag vill är att gå ut, ta studenten. Men samtidigt känner jag...men sen då? Kanske ska man ta sig ifrån den hära stan trots allt.
 
Jag tatuerade mig i helgen vilket var roligt. Kan ju säga att jag trodde det skulle göra miljoner miljarder gånger mer ont än vad det faktiskt gjorde. Och förutom att den skaver och inte skaver och kliar och inte kliar osv så är jag nöjd. Det är fin. Lite charmig, precis som jag.
 
Ångesten kryper sig för övrigt fram lite då och då. Men jag gör allt jag kan för att hålla den tillbaka, inte låta den komma fram. Men ibland spricker fasaden kanske lite för mycket. Men jag är okej ändå! Tackar som frågar.

skriver om det ännu en gång

Du är en stöddig tjej, på precis rätt sätt, med glimten i ögat. Söt, smart, bra, mysig, rolig...kan fortsätta hur långt som helst du är brutalt bra helt enkelt
 
Gräver runt bland gamla konfirmationsminnen och hittar det finaste. En lapp med "KINGEN" med stora bokstäver i tusch. Komplimanger på komplimanger och den ovan är nog den sötaste. Minns verkligen hur jag var så himla lycklig under konfat, men i efterhand känns det otroligt luddigt. Men ja, bra måste det ha varit i alla fall. 
 

ser bristerna jag har utan att rygga bak

När jag gick från UMO så sken solen och fåglarna kvittrade. Det är mars och luften luktar knoppar och grus. Jag tror nog det är vår nu. Det är vår. Vår. Och för första gången på länge känner jag mig som mig själv. Jag känner att det är bra nu, att jag kommer överleva. Jag känner mig lite mer som de där knopparna som börjar blomma, istället för det överflödiga gruset som ligger kvar och snart ska sopas bort. Jag känner mig lite mer som Ellen. Och något annat vill jag inte vara. Hädanefter.
 

When life gives you a job, get money, buy lemons

IDAG HAR JAG JOBBAT. Och trots att det endast var ett fåtal kunder i den lilla butik jag jobbar så lyckades vi få till en finfin kassa ändå. Dessutom hann vi städa!? Heeeelt otroligt. Och nu sitter jag här istället, i soffan i vardagsrummet och irriterar mig på pappa som spelar dålig musik i köket. Aja, kul att han är hemma igen iaf.......................
 
Blev apropå jobb kallad smart av min chef häromdan och jag vet inte om det finns någon bättre komplimang. Otroligt tröttsamt att höra bra och dåliga saker om utseenden hela tiden, från höger och vänster. Skönt att någon håller med mig också för en gångs skull.
 
Och apropå ingenting så har jag så sjukt mycket plugg att göra atm, så mycket att jag liksom inte orkar att göra det. Aja, yolo. Är ändå för cool för skool..an.
 
 

RSS 2.0