run the world

Idag är det alltså FREEDDAAAGGG!!!!! ARRGGHHH!!! Jag började dagen med att ta lite egobilder i sängen. Jag kände att mitt ansikte var helt uppsvullet och ville då beskåda detta genom ett fotografi. Som jag tyvärr sedan deletade. HAHA ni trodde jag skulle visa det va.. idijuter.
 
Min dag har fortsatte med en fantastisk frukost som bestod av lite avocado på finn crisps, te, kiwi och sen lite flingor och jordgubbsfil MMMmmMMmmmm va gott. Och detta hade jag då tid med eftersom jag var LEDIG idag! Ja vad trevligt tänker ni och ja jag håller med helt enkelt.
 
Vad har jag gjort mer då? Jo jag har solat lite men även sprungit en mil. Ja ni vet det gamla vanliga......... Ok det är andra gången i mitt liv jag springer en mil men ändåå. Trodde jag skulle dö, och när jag hade typ 2km kvar så råkade jag även typ trycka på "cool down" på löpbandet (jajajaj jag vet "vem springer på löpband när det är såhär najs väder???" JO JAG) så den ville hålla nere min hastighet hela tiden så fick öka den varje minut... 
 
HUR SOM HELST så vill jag nu alltså dela med mig av den ultimata springlistan som jag har skapat. Perfekt lång för att springa en mil ;)) Eller två om man heter Caroline Lilliebjörn :pPpppp
 
 
Okej.. så mer då? Jo sen gick jag hem och lagade en alldeles för sen lunch som innehöll kyckling som jag egentligen har väldigt svårt för. Och nu sitter jag här och mår illa och vill dö. Förmodligen har jag väl salmonella eller något annat såntdär trevligt. Senare ikväll ska jag vill sitta och förmultna medan jag käkar choklad och kollar film. Kul va? Indeed my friends.
 
Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0