Vad om hänt de senaste 2 dygnen

HEJ OMG SÅ MKT HAR HÄNT???????? Ni måste ju få hänga med lite.
 
Tisdag
KLASSSKIVA WYEYYYY. Vi hade alltså tema NOSTALGI så jävla fettfettfett, jag klädde ut mig till Grynet och det spelades nostalgilåtar hela kvällen! Jag höll även tal under middagen, delade ut "klassens" och senare dansade jag SOM ADLRIG FÖRR! Fick tillåmed cred av Krille för att han tyckte jag och CM va bra som dansade på riktigt istället för att stå å gunga fram å tbx...typ!
 
 
           
 
Blev klassens livscoach, lol.
 
"Du är dig själv till 100%, det tror jag vi alla känt. Du har lärt oss vad som är rätt och fel, ja du har helt enkelt gjort klassen hel. Med smarta idéer och mycket inspiration, förkarar du gärna i mäktig ton. Du ser allt från det positiva, de är det som fått vår klass att framåt driva."
 
Onsdag!!!!!!
Ja fram till klockan 2 var jag och dansa dansa dansa. Sen vare dags att gå upp igen klockan 7 för att gå till skolan WEHÅÅ. Man måste ju ändå gå till skolan dagen efter?? Obligatoriskt hallå!! Sven var iaf förstående över att vi fortfarande var fulla/bakis/trötta. Dessutom var vi bara 9 pers där. Så vi fick chilla rätt mycket. Fika, och behövde bara göra en uppgift som var att lista 20 ord. Tack Sven! Sen slapp vi svenskan också så det var ju rätt nice.
 
Sen gick jag hem och kolla på Gossip Girl, käka mat och grät :) Helt seriöst vad jag grät. Tror detta var en blandning mellan bakis-ångest, ensamhet och trötthet. Sen tog jag mig själv i kragen, tog en dusch och skrev en efterlysning efter en brevvän på Sandra Beijers blogg. Helt seriöst. Fick ett mail efter en timma eller två om en tjej som tyckte jag verka cool osv. Det sjuka var att när jag läste hennes mail så garvade jag högt eftersom hon verkade vara så himla lik mig. Det är kul! Nu har vi skickat lite mail fram å tillbaka. Så sjukt detta haha?? Men trevligt, blir nog kul.
 
TORSDAG!!!!!!!!!!
Hade opponeringsdag och det känns så sjukt skönt att det är över nu alltså. Inte mycket kvar på gymnasiearbetet framöver, snart slipper man det!! Fick alltså liksom godkänt på opponeringen så det känns så jävla chill nu, vilket e nice.
 
Sen gick jag och jobba lite. Tjänga pengar you know... 

OK det interessanta har slutat för länge sen så nu ska jag också sluta.
 
CYA BITCHES!!!!
(min älskade OL-samling kom med där på ett hörn också <3)
 
Update: är det rätt att säga att det är de två senaste dygnen?? Tänker att det är ca 48h vilket är de två senaste dygnen eftersom ett dygn är 24h? Vad tycker ni? Bör jag skriva tre senaste dygnen? Otroligt svårt att veta detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0