världen vore mycket bättre utan fula killar

Hörde denna låt första gången från CM's kompis "Girl Power"-spotifylista och höll på att kissa på mig. Tycker den e så jevla rolig. När Emma och jag hamnade på en vänsterfest i lördags så spelade de bland annat denna låt och Emma och jag skrattade gott när hon sjunger "fula killar, stick härifrån". Lyssna vettja!!!!!!!!!!!!!!!!


måndagsskolk

Haha. Vet inte riktigt vem jag är längre? Har inte vänt på dygnet utan vänt på hela veckan då jag festade tisdag + torsdag men låg och slappa hela helgen. Idag är det måndag och idag hade jag en lektion som jag inte gick på. Konstigt ändå hur jag när jag började trean aldrig hade skolkat en enda dag utan mina föräldrars tillåtelse men att jag nu ba whatevs. Loosar upp lite. Loser-ar upp lite också kanske. MEN! Min engelsklärare har trots allt sagt att jag inte behöver göra något resten av lektionerna, therefore, we have something called måndagsskolk. Mycket användbart när man har tusen andra saker att göra.
 
Har annars funderat på alla fel jag har. Det brukar bli mycket så när jag är ensam, vilket jag är, ofta. Berättade ett exempel för Amanda häromdagen, som handlade om mina aggressionsproblem. Det började för några veckor sedan, nämligen veckan efter lovet. Min bror bodde hos oss i någon vecka och åt upp nästan all mat. Inklusive mina avokados. Där började det, då, när jag insåg att han käkat upp mina avokados. Men jag tänkte "Ta det lugnt, köp nya", så när pappa ringde och frågade om han skulle köpa något så sa jag ja tack, avokados. Han köpte avokados. Helt gröna. Så det gick en vecka, det gick typ två och jag tvingade några gånger i mig alldeles för omogna avokados, men fy, inte gott. Sen en kväll så klämmer jag på en av de få som är kvar, jepp, tänker jag, den här är redo att ätas inom snar framtid. Vad händer? Jo, pappa käkar upp den. Och istället fick jag käka den sista, alldeles för omogna avokadon. Och när pappa efter jag käkat detta djävulskap frågar "hur e läget?" så brakar helvete loss från min sida. Hänger ni med? Är ni rädda? 
 
Men trots allt möjligt så släpper jag nog sakta taget som saker som jag måste släppa taget om, även om det är svårt. 
 
Eh ah, mycket på en gång. Kan bli så.
 
       
ll Broder John & Friman + Cleo på Beyond retro ll Hamburgare på Flippin' Burgers mums ll
 
 

Varför jag älskar våren

• Folk vill hitta på saker, som t.ex. så bjöd Erica in mig till häng igår och snapade mig även också nyss om att ses. Vi tycker inte ens om varandra så mycket, haha?
• Värmen. Aa nu regnade det ju idag men bortsett från det så har det ju fasiken varit rätt varmt nu.. eller aa det var det i april iaf. Men allt är bättre än 10 minus, am I right??
• Man kan vara utomhus och exempelvis supa, grilla, hänga, skratta, kramas, ligga (om man så vill) och ..jag vet inte... läsa en bok.
• Man har alldeles alldeles strax sommarlov!!!!!! För min del är det 29 dagar tills jag TAR STUDENTEN!!! WIE, så pepp
• Folk blir glada och kramas istället för att bråka, det gillas.
 
För övrigt: SE FULL PATTE!! Det är kul, jag lovar.
 
 

Cleo och Kristin Amparo


 
Var idag i Kungsträdgården och fick höra slutet av Jonas Sjöstedts tal och sedan se Kristin Amparo och Cleo uppträda. Det var inte riktigt mina planer för dagen - egentligen. Men nu blev det så och det var finfint. Fastän jag var där ensam så var det väldigt värt för det var kul att fota plus att Kristin och Cleo var helt underbart roliga, glada och grymma. Det var nice!

RSS 2.0